Vegán töltött káposzta. Mibe lehetne tölteni a tölteléket, ha abszolút nem szabad fejes káposztát enni? Milyen ötleteitek vannak? Fejes édes káposzta és savanyú káposzta kizárt. Kelkáposzta szóba jöhet, de egyéb ötlet is érdekel!
Töltött káposzta, káposzta és hús nélküli??? Wtf!?
Ennyi erővel lehet ravioli is, ott tesztaban van töltve mondjuk ricotta.
#11. Oda van írva. Alacsony FODMAP étrendet kell tartani.
#12. Azért, mert állandóan azt eszem és szerettem volna vmi változatosságot. Alig tudok néhány dolgot megenni.
#13. Értsd már meg, hogy azt, hogy töltött káposzta, csak kiindulási pontnak adtam meg. Ahhoz hasonlóra gondoltam.
Akik ennyire utálatosak, inkább ne írjanak.
Ha te lennél beteg, biztosan az nem lenne elég, ugye? Mi lenne, ha szorult volna belétek némi együttérzés?
Köszönöm.
És köszönöm a törlést.
A tormás verziót ("tőtike") sóskával savanyítják, esetleg pár nagyobb sóskalevelet egymásra is lehet tenni, úgy azt is betöltheted.
És sóska még a hó alatt is kitelel (mert szerintem a szőlőnek sem sok levele van mostanában...).
A karalábé is jó ötlet, azt meg mindig lehet kapni levéllel együtt.
A nagyobb áruházakban a pak choi-t is árulják, az is tölthető szerintem.
Köszönöm. Hát igen, régebben fagyasztottunk le szőlőlevet, de pár éve eszünkbe sem jutott, nagyon sok egyéb dolgon volt a figyelmünk.
Úgyhogy erről lemaradtam. Nem valószínű, hogy tudok beszerezni.
Karalábé levelet nem merek enni, mert maga a karalábé nem alacsony FODMAP-os, attól tartok, hogy a levele sem.
Nagyon köszönöm a segítő tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!