Vegán töltött káposzta. Mibe lehetne tölteni a tölteléket, ha abszolút nem szabad fejes káposztát enni? Milyen ötleteitek vannak? Fejes édes káposzta és savanyú káposzta kizárt. Kelkáposzta szóba jöhet, de egyéb ötlet is érdekel!
Akkor már nem káposzta lesz, ha nem kerülhet bele káposzta.
Egyébként valahol kelkáposzta levélbe szokták csomagolni, de ami nekem még most eszembe jut az a "rizspapír" amibe a tavaszi tekercs is van. Illetve szokott lenni nagyon nagy leveles spenót ami nem hiszem, hogy télen lesz, így az is opció lenne esetleg.
Én csináltam már laskára vágott dióval, az kellemes volt.
De szója is lehet jó csak úgy kell fûszerezni.
Bár én a Quorn-t preferálom itt külföldön mert annak az íze jobb. Nem tom ezt otthon lehet-e már kapni, van belôle darált"hús", az szuper, nem mondod meg hogy nem igazi.
Ja, hogy káposzta se? Azta.
Akkor nem tom, esetleg szõlõ levélbe, mint a Balkánon? Az jobb?
Szőlőlevélbe, ahogy a görögök és törökök teszik. A Troya szupermarketben kapsz üveges konzervet.
Azért ne töltöttkáposzta élményre számíts azzal.
Szőlőlevél! Azt nagyon kedvelem! És eszembe sem jutott! Jó, hogy írtátok!
Valószínűleg a torma levelét sem szabad, de köszi a tippet. Paprikával is voltak gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!