Mivel igyam a kávét ha mézzel nem szabad, cukorral nem szeretném, keserűn meg nem tudom meginni?
Miert nem szabad mezzel és miért nem akarod cukorral? Van millió edesitoszer, szirupok
Amugy a jó kávé nem keserű.
Juharszirup? Kókuszvirágcukor?
Ha a koffein bántja a gyomrodat, akkor próbáld ki a koffeinmentes változatot.
Ha a kávé savtartalma a gond, akkor vannak csökkentett savtartalmú kávék.
En evekig ugy ittam a kavet, hogy egy csipet cukorral, szo szerint, mintha csak so lenne. Aki nagyon edeshez szokott, annak borzalmas, de az izlelobimbok alkalmazkodok. En csak azt tudom mondani, egyre kisebb cukor utan mar cukor nelkul iszom, es persze edesites nelkul, de nem erzem keserunek. Nagyon regen az egy kockacukor ketto helyett nekem keserubb volt, mint most a semmi. Es az atallas amugy nem olyan hosszu, de fokozatosan kell.
Rossz gyomornak viszont a kave eleve nem tesz jot.
A kókuszvirágcukor ugyanúgy cukor.
A mesterséges édesítőszerek rendszeresen fogyasztva károsak.
A természetesek kozul van az eritrit, aminek van egy melekize, ezt vagy szereti az ember vsgx nem. A masik termeszetes a stevia / negyedannyi, ebbol 4ede kell a cukor mennyisgenek. Az egyik legmellekizmentesebb.
A xilit szinten termeszetes, de annak mar van kaloriatartalma (eritritnek, stevianak nincs) es talan az a legmellekizmentesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!