Mivel igyam a kávét ha mézzel nem szabad, cukorral nem szeretném, keserűn meg nem tudom meginni?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat, igazából az a kérdés lényege, hogy melyik a legkevésbé káros édesítő?2023. júl. 28. 09:54
11/18 anonim válasza:
Persze, hogy cukor a kókuszvirágcukor. De nem a kalóriatartalom a lényeg, ha jól értem a válaszolót, hanem a legkevésbé káros édesítés. A kókuszvirágcukor és a juharszirup pont ilyenek.
12/18 anonim válasza:
Tej helyett idd tejszínnel, az édes. Vagy méz helyett avokádósziruppal, az nagyon finom, nem túl édes.
13/18 anonim válasza:
A xilites kávét sugárban hánytam ki. Ennyit arról, hogy mennyire nincsen mellékíze. Sztíviás eritritet használok egyébként a kávéba. Dia welnes a márka. Ez a legelviselhetőbb az összes édesítő közül, és nagyon kevés kell belőle, annyira erős az édesítő ereje.
14/18 anonim válasza:
Juharszirup. Támogatja a bélflórát de édesítésre mint a cukor
15/18 anonim válasza:
Ha valami keserű, akkor az édesítve mégkeserűbb lesz.
16/18 anonim válasza:
Sima (mesterséges) édesítőszer szerintem tökéletesen megfelel, akár aszpartám-tartalmú is. Csak előnyei vannak a cukorhoz képest, ha nem kilószámra eszed (ami egyébként sem lenne könnyű). Pl. nem viszel be felesleges energiát (amiből majd zsír lesz), és a fogaid sem károsítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!