Hogy lehet megértetni az emberekkel, hogy azért nem eszem húst, mert nem szeretem?
Mondd azt, hogy beteg vagy tőle, lehet, hogy akkor nem szállnak rád többet.
Én nem iszom alkoholt, de semmiképpen se, mert undorítónak találom. Na ebben az országban ilyen nincs. Mindenáron mindenki meg akar győzni, hogy jaj de az ő kedvencét csak próbáljam már ki, mert az milyen finom stb. Én két dolgot szoktam mondani, vagy azt, hogy vezetek, vagy azt, hogy erős gyógyszert vettem be, amire nem lehet inni. Innentől leszállnak rólam.
1-es: sok esetben kiderül, ha rendszeresen együtt étkeznek.
Kérdezö: egyszerüen ne foglalkozzvelük, idövel megunják és más lesz a téma
Ezt en nem ertem. Rengetegen nem esznek hust. Az erdekes ebben annyi, hogy husmentes vagy vegan kajat kersz.
Valamit tulgondolsz. Senkit nem erdekelnek a reszletek, hacsak nem TSZ paraszt a xsaladod.
8-as: nem a családjáról van szó, hanem a munkatársakról.
Másrészt nem egyszerü vega, de föleg vegán ételt rendelni, a legtöbb helyen annak nevezik, de nem az.
Én minden állati fehérjére túlérzékeny vagyok, fél órán belül komoly tüneteim lesznek, ha ilyen kerül az ételembe. Rengeteg helyen jártam úgy (akár komolyabb éttermek esetén is), hogy a "vegán" fogástól rosszul lettem, aztán kiderült, hogy a felhasznált zsiradékban sütöttek húst/tojást, vagy véletlen tettek bele sajtot, tejterméket, vagy húslevessel engedték fel - és senkinek nem jutott el a tudatáig, hogy ez így már nem vegán.
Bunkó parasztokkal vagy körbevéve. Én ugyan eszem húst, de nagyon finnyás vagyok, csak frissen és egyetlen mócsingtól képes vagyok úgy megundorodni, hogy az egész tál kaját otthagyom. Volt már, hogy én is inkább azt mondtam, hogy vega vagyok…
A másik az alkohol, ahogy valaki említette korábban. Az intelligens családtagjaim, barátaim tiszteletben tartják, munkahelyi csapatépítőkre meg nem vagyok hajlandó elmenni és meg is mondtam, hogy ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!