Hogy szoktál tojás nélkül panírozni?
Karfiolt sikerült megcsinálnom víz+liszt keverékével, majd zsemlemorzsával.
Egyszer sikerült gombát tök jól növényi tej+liszt keverékével, majd tört kukoricapehellyel.
Másodjára a gombán már nem maradt olyan jól rajta az anyag, valószínűleg hígabb/sűrűbb lett a mártás.
Te hogy szoktad a zöldségeket bepanírozni?
Sörrel, mint az angolok a fish&chips hal részét.
Egy lépcsős panír, sütőporos lisztet (self raising flour), meg lager vagy ale sört összekeversz, amígy egy joghurt állaga nem lesz. Ízesítésnek kis só, esetleg kurkuma a színe miatt meg egy kis római kömény, és ennyi.
Ebbe mehet kb bármi, gomba, patiszon, sütőtök, tofu, stb.
Ezt általában egy műanyag dobozban keverem ki, bele a cuccost, megrázom, aztán villával vagy csipesszel beleemelem az olajba.
Mosogatni is egyszerű, csak felengedem vízzel, megrázom, kiöntöm és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!