Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy szoktál tojás nélkül...

Hogy szoktál tojás nélkül panírozni?

Figyelt kérdés

Karfiolt sikerült megcsinálnom víz+liszt keverékével, majd zsemlemorzsával.

Egyszer sikerült gombát tök jól növényi tej+liszt keverékével, majd tört kukoricapehellyel.

Másodjára a gombán már nem maradt olyan jól rajta az anyag, valószínűleg hígabb/sűrűbb lett a mártás.


Te hogy szoktad a zöldségeket bepanírozni?



2023. szept. 6. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sörrel, mint az angolok a fish&chips hal részét.


Egy lépcsős panír, sütőporos lisztet (self raising flour), meg lager vagy ale sört összekeversz, amígy egy joghurt állaga nem lesz. Ízesítésnek kis só, esetleg kurkuma a színe miatt meg egy kis római kömény, és ennyi.


Ebbe mehet kb bármi, gomba, patiszon, sütőtök, tofu, stb.


Ezt általában egy műanyag dobozban keverem ki, bele a cuccost, megrázom, aztán villával vagy csipesszel beleemelem az olajba.


Mosogatni is egyszerű, csak felengedem vízzel, megrázom, kiöntöm és kész.

2023. szept. 6. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
csicseriborsóliszt, kurkuma, só, víz keverékét sűrűbb palacsinatésztává kell feloldani és azzal
2023. okt. 2. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!