Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért drágák a vegán húspótló...

Miért drágák a vegán húspótló ételek?

Figyelt kérdés
Egyelőre a hús jóval olcsóbb. A növényi alapú táplálkozás elvileg fenntarthatóbb. Egy kg húshoz kell több kiló takarmány. Mégis olcsóbb a hús. Miért?

2023. aug. 6. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

10-es: nem feltétlen rád utaltam, hanem egy elterjedt tévhitre.

Az igaz, hogy ha valaki rákíván egy nem--vegán valamire, akkor az utánzat lehet megoldás egy-egy alkalommal, nekem eddig még soha nem volt eléggé hasonló az eredetihez, cserébe napokig problémám volt a gyomrommal.

Otthon tényleg nem tudsz hasonlót elöállítani, mert ahhoz sokféle adalék szükséges (elég elolvasni az összetevöket), nekem jobban bevált a teljesen más étrend, a helyettesítök mindig csalódást okoznak.

De természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak az a jó módszer, ahogy én csinálom, egyedül annyit, nekem ez jobban bevált.

2023. aug. 7. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
12-es: látom, nem csak ostoba vagy, de még szöveget sem vagy képes értelmezni. A vegánoknak NINCS szüksége ilyenekre, másrészt meg rengetegen egészségügyi okokból nem esznek állati termékeket. Viszont nekik tökéletesen megfelelnek a növények, ezekböl tudnak maguknak ételeket készíteni, ami jóval olcsóbb, mint a hagyományos, sok húsos étrend.
2023. aug. 8. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!