Miért lehet az hogy egyáltalán nem kívánom a növényi eredetű élelmiszereket csak az állatiakat kívánom, főleg a húsokat sajtokat?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 23:53
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de én is így vagyok vele. Sokszor úgy kell magambaerőszakolnom a gyümölcsöket, zöldségeket, mert magamtól nagyon ritkán kívánom meg.
2/7 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy nincs bajod a chips-szel, krumplival, kólával, tésztával, kenyérrel.
3/7 anonim válasza:
Nekem nincs. A pizzával sincs bajom. :)
(1-es voltam)
4/7 A kérdező kommentje:
2. de azokat se nagyon szeretem...
2023. ápr. 1. 07:05
5/7 anonim válasza:
Ez azért lehet, kedves kérdező, mert úgy nőttél fel, úgy alakult ki az ízlésed, hogy a zöldség- és gyümölcsfogyasztás nem volt napi szinten része az étkezési szokásaidnak, ezért nem is kívánod őket, hiszen nem is volt lehetőséged megszeretni őket, így más élelmiszerekre gondolsz finomként, ízletesként. Minden csak szokás kérdése.
6/7 A kérdező kommentje:
5. Ez nem igaz, állandóan zöldségekre próbáltak szoktatni, kisgyerek korom óta nagymamám is mindenki hogy csak zöldségeket egyek és társai lehet pont a emiatt lettem ennyire húsos azt nem tudom, anyukám például mindig vegán volt
2023. ápr. 1. 10:40
7/7 anonim válasza:
Mert azok finomak számodra. Ennyi.
#5 Én rendszeresen eszem zöldséget, gyümölcsöt, gyerekkoromtól fogva, mert a szüleim is mindig adták, meg mert tudom, hogy egészséges. De szeretni nem szeretem a legtöbb zöldség ízét, akárhogy hozzászoktam, hogy megeszem. Nem ízlik, és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!