Milyen érveitek vannak a vegánság mellett vagy ellen?
Egy pár érvet már ismerek:
Vegánság mellett: húsipar kegyetlensége, koleszterin, GMO, környezet kímélése
Vegánság ellen: drága életmód, létfontosságú tápanyagok elhagyása, tanyasi állattartás létezése
Ti mivel érvelnétek a vegánság ellen és mellett, és a felsorolt érvekkel hogyan vitatkoznátok?
Mitől lenne drágább a vegán? A sajt, tejtermékek, hús sztem sokkal drágább arányaiban...
És ne az ilyen idióta műhúsos meg vegánlogós készételekkel gyertek, hanem mondjuk egy normális otthonfőzős étrend miért lenne drágább?
Nekem sincs kifejezett érvem. Vegánok és vegetáriánusok régóta vannak, élnek, nincs para. Én akkor gondolkodtam el a vegánságon, mikor még autoimmun betegségem volt (mielőtt bárki belekötne a múlt időbe, kivették a célszervet, tehát volt), akkor nem tudtam vegán lenni, mert próbáltam az idióta autoimmun diétát, ami szinte mindent kizárt, ami vegán lehetett volna. Konkrétan szinte csak a hús maradt benne. Na, persze semmit nem ért, azóta meg egyszerűen nem foglalkoztam a dologgal.
Szóval van képem húst enni, nem okoz lelki törést, de elgondolkoztam egyszer én is a vegánságon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!