Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mennyire jellemző a divat...

Mennyire jellemző a divat vegánság manapság? tehát vegánnak mondja magát meg reklámozza is a vegánságot, de közben eszik húst a spájzban titokban?

Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Akkor az egy álszent vegán, hiszen én eddig bármely ilyen kérdésnél azzal szembesültem, hogy a mindenevő nem azt jelenti hogy húst is KELL enni.
2022. okt. 30. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

A divatvegánság egy dolog, de amikor a divat gluténosok miatt minket sem vesznek komolyan, na az gáz.

Mindenkinek a saját dolga egyébként. Ha önmagának is akar hazudni, engem nem érdekel, de amikor simán elém rakják a levest kenyérrel, mondván ne kényeskedjek, azért le tudnám csapni az illetőt.

2022. okt. 30. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

Én nem találkoztam még ilyennel személyesen. De egyébként ezt honnan is lehetne tudni egy hétköznapi emberről, aki azt mond, amit akar, nem vagyunk gondolatolvasók :D

Néhány híresebb influenszer viszont már lelepleződött, akik abből éltek meg, hogy vegánságot hírdettek közösségi oldalakon, aztán titokban halat meg tojást ettek nyilvános helyen, valaki felsimerte őket, és levideózta, kirakta a netre. Ők ugye nagy követőtáborral rendelkeznek, aztán nem számoltak azzal, hogy szembejön egy rajongójuk. Többnyire ők tényleg csak a pénz, meg a hírnév miatt csinálják, nem szívből, ennek szinte egyenes következménye, hogy egy idő után feladják. Az ilyenek szégyenükben rend szerint azzal védekeznek, hogy "káros volt az egészségükre a növényi étrend", és "orvosi utasításra" kezdtek tojást meg halat enni". Ez nagyon káros a vegán állatjogi mozgalomra. Mert egyébként már baromi sok ország mindenféle szakértője alátámasztotta egymás után (hazánkban is), hogy a jól összeállított növényi étrend egészséges az életkor minden szakaszában, és egyébként egy kis utánajárással nem nagyon lehet elrontani. De ma már mindenki youtuberkedésből, meg ilyenekből akar megélni, nagyon sok influenszer biztos kamuzik mindenféle témában. Gondolom a zero waste mozgalommal, meg egy csomó mással hasonló a helyzet, de azt nem követem ennyire.

2022. okt. 30. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!