Minden emberben,van 2,5-kg gomba,baktérium,vírus mixe. Élőflórád már smafu ahoz képest .
2021. jún. 8. 16:24
3/12 anonim válasza:
Igen.
2021. jún. 8. 16:26
4/12 anonim válasza:
Veganizmus Wikipédia szócikk:
"A veganizmus az állati eredetű termékek használatának mellőzése és az ehhez kapcsolódó filozófia, ami elutasítja az érezni képes állatok árucikk státuszát"
Az élőflóra, és a gomba nem állat. Tehát a válasz: Igen, belefér!
2021. jún. 8. 16:35
5/12 A kérdező kommentje:
Wikipedia nem túl hiteles nekem. Alapból ha a szót megnézzük, növényi étrendre utal inkább, nem pedig állati eredetű élelmiszerek mellőzésére. Most összezavarodtam. Biztos lehet enni gombát?
Akkora butaság ez az egész, hogy már szinte fáj... fűre se lépjetek mert van benne ezernyi kis bogár.
2021. jún. 9. 07:59
8/12 anonim válasza:
A gomba nem állat, tehát igen, belefér.
"Veganism is a philosophy and way of living which seeks to exclude—as far as is possible and practicable—all forms of exploitation of, and cruelty to, animals for food, clothing or any other purpose; and by extension, promotes the development and use of animal-free alternatives for the benefit of animals, humans and the environment. In dietary terms it denotes the practice of dispensing with all products derived wholly or partly from animals."
Az fér bele amiről úgy gondolod, hogy belefér. Én pl kilószám eszem a marhát, és simán a betonba csavarnék egy tápanyaghiányos növényevőt aki elkezdene szájalni nekem erről az ostobaságáról.
2021. jún. 15. 14:09
10/12 anonim válasza:
Az élőflóra fogyasztása bármibe belefér, de csak úgy passzióból szedni elég necces. Ugyanis vigyázni kell, nehogy a túladagolás tünetei lépjenek fel (nem az élőflórás egészséges de nem vegán joghurtra gondolok, hanem pl. a sokmilliárdos állományú aktív baktériumkoktélok szedésére, kapszula formában, hosszú távon), amely nemhogy hasznos lenne a vastagbélben, ahogy azt elvárnánk, hanem jobb esetben bélirritációt, súlyosabb esetekben igen fájdalmas bélgyulladást is okozhat a vékonybélben, amitől le is állhat a bélműködés. A regeneráció utána sok felesleges komplikációval járhat, amit meg lehetett volna előzni. A rövidtávon való szedés (az antibiotikumos kezeléssel párhuzamban vagy közvetlenül utána) nem árt, csak a hosszútávú kondicionálás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!