Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Lehet bajom ha ket hetig napi...

Lehet bajom ha ket hetig napi 50dkg tofut eszem?

Figyelt kérdés
Ugy ertem a noknek nem tesz jot a tulzott szojabab fogyasztas es azert ez naponta sem keves plusz a ket het. Mit gondoltok? Koszonom

2022. aug. 29. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Lehet. Elhízol, felpuffadsz. Az egyoldalú táplálkozás semmiféle étekkel sem jó.
2022. aug. 29. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem a kérdést, emellett eszel mást is?
2022. aug. 29. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem lesz bajod, és egyébként a férfiaknak okozhat gondot a fitoösztrogének miatt, de nem ekkora mennyiségben.
2022. aug. 29. 16:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen zold zoldseget es egy speci feherjet . A hust akarom kivaltani vele. Unom . En pont ugy tudtam a nöknek nem jo
2022. aug. 29. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Minek a tofuhoz még fehérje? És hol a szénhidrát? Bajod nem lesz tőle ennyi idő alatt, de ez így elég egyoldalú táplálkozás, zöldség ide vagy oda.
2022. aug. 29. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok koszi
2022. aug. 29. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha unod a húst, nézegess vegetáriánus vagy vegán recepteket, lehet enni nagyon változatosan is hús nélkül:)

Egyébként a tofu nagyon egészséges, tápanyagdús, tele van kálciummal, fehérjével, vassal, önmagában is mind a 9 esszenciális aminosavat biztosítja, tehát teljes értékű fehérje.

2022. aug. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!