A munkahelyemen dögszagú vízzel öntöztünk páran egy hétig.Mivel nem tudtuk mi az oka,és kellett, megcsináltuk.Kiderült, hogy döglött állat volt a kútban.Lehet bajom,azon kívül amit alant felsoroltam,menjek el orvoshoz?
Ajjaj, ha nyílt seb volt rajtad és az dögvízben ázott, akkor nagy baj is lehet!
Egy döglött állatban elszaporodik mindenféle baktérium, vírus, gomba. Az elpusztult szervezetnek ui. nincs védekezőképessége úgy, mint az élőnek. Viszont ugyanúgy tápanyagot jelent ezeknek a kórokozóknak, amik most akadálytalanul tudnak benne szaporodni.
Úgyhogy kb. millió féle fertőzést összeszedhettél. Az ekcémás kezed is tökéletes példa erre, de beléd is juthatott kórokozó a sebes bőrödön át.
#4 vagyok.
Egyébként ilyen időben mit kellett öntözni? Növényi kultúrák még nincsenek. No meg az ember ujja majd lefagy, ha a slag vizét befogja.
Ja, értem. De nem fagy le ilyen időben a kezetek?
Meg ha vizesek lesztek ilyen időben, az se egészséges.
Amúgy tökön kéne rúgni a főnökötöket rendesen. Egyrészt a fenti dögös eset miatt. Másrészt lehetne tenni a slag végére egy kis elzáró csapot, és akkor annyira nyitod meg, amennyire akarod. Nonszensz, hogy a XXI. században a vízsugár erősségét az ujjával kell szabályoznia a dolgozónak.
Ha elkaptál valamit, mindenképp szivárogtasd ki, mert ez abszurd nagyon. Hogy ilyen megtortenhet 22-ben.
Ha valakinek lett még baja, mindenképp intézd be őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!