Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A munkahelyemen dögszagú...

A munkahelyemen dögszagú vízzel öntöztünk páran egy hétig.Mivel nem tudtuk mi az oka,és kellett, megcsináltuk.Kiderült, hogy döglött állat volt a kútban.Lehet bajom,azon kívül amit alant felsoroltam,menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Én csak délelőttig bírtam,mert majd kifordult a gyomrom, ami persze senkit nem érdekelt.Azóta furcsán érzem magam.Fáj a hasam,fejem, ráz a hideg,ja és nagyon ekcémás lett másnapra a dögvízben áztatott kezem. (amin sebek is voltak öntözéskor)Mivel megvagyok fázva egy ideje,és van egy ilyen hasfájásos járvány is nem gyanakodtam, csak most, hogy kiderült a dög jelenléte..Ez szerintem durva szabálytalanság, és nem igazán kívánkozom vissza még úgy sem,hogy jól vagyok..

2022. márc. 5. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi lett a dologból?
2022. aug. 29. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!