Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok, mit szoktatok reggelzni?

Vegánok, mit szoktatok reggelzni?

Figyelt kérdés
Az almás fahéjas zabkását borzasztóan unom. Néha elkészítem mogyoróvajjal és banánnal, de nekem édességet reggelizni nem esik jól. Általában kihagyom a reggelit, és korai ebédként 11körül az előző estéről maradt maradékot eszem inkább. Valami gyorsan elkészíthető, lehetőleg olcsó, magas fehérje tartalmú vegán reggeli ötlet érdekelne, vagy egyszerűen bármi, ami nem édes zabkása.

2022. jún. 16. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Csicserilisztes “rántottát” Steiner Kristóf receptje alapján:)
2022. jún. 16. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyél NEM édes, hanem sós zabkását! Nekem az édes ehetetlen (nem szeretem az édes ízeket), viszont enyhén megsózva kifejezetten jó ízü, bármilyen zöldségfélét darabolhatsz bele vagy ehetsz mellé.

De kuszkuszsaláta is sokszor van - el tudod készíteni elözö este, vagy akár bulgurral is sok mindent lehet kezdeni.

2022. jún. 16. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

En altalaban túrót vagy natúr joghurtot vmilyen gyumolccsel.

Vagy zold smoothie.

2022. jún. 16. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
3. VEGÁN.
2022. jún. 16. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Smoothie fehérjeporral, sós zabkása, banánpalacsinta szintén fehérjeporral. Vagy humuszos kenyér/egyéb kencés kenyér.
2022. jún. 16. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Szendvics?
2022. jún. 16. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Legtöbbször nyitott szendvicset néha mellé tofurántottát

Kenyér plusz babkrém, lencsekrém, humusz, zöldborsókrém, avokádókrém stb. Mellé céklaszeletek, uborka, más zöldségek. Vagy grill tofu.

Érdemes lehet youtuben rákeresned magyarul és anfolul is hogy vegán regeli. Mit ettem ma videókból is kinézheted, ll Lina csatornáján vagy Végh Dórinál

2022. jún. 17. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Elnezest, figyelmetlen voltam

(3)

2022. jún. 17. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Csicseriomlett, krumpli vagy tofu rántotta, humuszos (vagy egyéb kencés) szendvics, növényi kolbászos szendvics, hajdinalepény, saláta pirítóssal, vegán virsli, sült tofu kenyérrel, zöldségekkel, és ezek csak a sósak. Facebookon van blogom vegán üst néven, csekkold nyugodtan ha inspirációt keresel!
2022. jún. 17. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!