Tojás nélküli lángost csináltál már sütőben? Milyen lett?
Recept is jöhet.
Köszönöm!
Kedves kérdező,
Álmaid "lángosa" ugyanazokból az alapanyagokból van, mint a pizza. Sőt, a sütési módja is ugyanaz, hiszen, ez a legfőbb kritérium a részedről.
Innentől ez már csak játék a szavakkal. Nevezheted lángosnak is, ha neked úgy tetszik. Az ízbeli különbség keresésével csak magadat csapod be. A különbséget a textúrában és a megjelenésben lehet keresni.
Pita, kenyerlangos lesz ott írja a blogger is.
Csak bő olajban sütve lesz belül olyan foszlós levegős struktúrajú .
Kenyérlepény.
Nem lángos. Lehet annak hazudni, de ezzel az erővel gyümölcslevesnek is lehet hazudni.
Íze mint a kenyéré. Vagy pitáé.
Leginkább pitára hasonlít, a kenyér vastagabb, tömegéhez képest nincs ekkora felülete.
A pizza vékonyabb, tömörebb, nem ennyire vastag kenyér "testű".
Ja igen, utólag olvastam a hozzávalókat, tejet ír víz helyett.
Lángosba tej se kell! Vízzel készül!!!
Tejjel annyi lesz a különbség az íze között, mint a vizes zsemle és a tejes kifli között.
A leírás is jó összevisszára sikerült.
"A dagasztás végeztével... lefedve a hűtőbe teszem kelni. 12-14 óra alatt kel meg "
"Bekapcsolom a gépet, és összekészítem a szobahőmérsékletű alkatrészeket, megdagasztatom, kiveszem, és egy tálban langyos helyen kelesztem 40-50 percet."
Mit dagaszt meg, mikor már előző nap megdagasztotta???
Mit keleszt 40-50 percig, mikor már megkelt 12 óra alatt?
Vagy újra kezdi, és minden folyamatot duplán csinál? Az igen!
Jól elszórakoztatja magát, fél napig szórakozik 4 kis lepénykével!
" 185-190 c°-on szép pirosra sütöm."
Egy ilyen lapos tésztát nyugodtan lehet 220, vagy még magasabb hőmérsékleten sütni, különben kiszárad, mire "szép pirosra" sül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!