Csináltatott már valaki ajakfeltöltést vagy műtét nélküli orrkorrekciót a Dermart Budánál? Ha igen, mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Ha átestetek ilyen beavatkozasokon, de esetleg nem az említett intézményben, és pozitiv tapasztalatokkal rendelkeztek, megosztanátok, hol csináltattatok ilyen kezelést?
Köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 12. 23:02
1/2 anonim válasza:
Igen,én csináltattam,hat eléggé pocsék lett a brutál árához képest.Akkor inkább a műtét....
2/2 anonim válasza:
Nekem ajakfeltoltest csinalt egy kozmetikus csaj, s500-as keresztkotottet nagyon ugyes volt, elegedett vagyok vele es nem is fajt :) imadom 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!