Ha vegánként néha eszek húst, akkor lesz tőle bajom?
Növény alapú étrendet próbálom követni, igyekszem elhagyni teljesen a húst. Ha átállt a bélflórám, de időként (családi összejövetelkor) mégis ennem kéne húst, akkor nem lesz emésztési/egészségügyi bajom?
23/F
Mivel úgy látom, nagyrészt erről szól az összes komment, használhatod a flexitariánus vagy szemivegetariánus szót, hogy mindenki megnyugodjon. :D
A mézről egy jó kis videó: https://www.youtube.com/watch?v=clMNw_VO1xo&t=4s (angol nyelven)
Ha ténylegesen vegán szeretnél lenni, nem fér bele, hogy néha egyél húst. Ha csak egészségügyi okokból törekszel erre, akkor inkább. Bajod nem lesz tőle, de hasfájásra és kajakómára azért mindenképp számíthatsz, főleg azok alapján, amit a fogásokról írtál. Én ilyenkor inkább eszem köretet, de egyszer véletlenül ettem húst (akinél vendégségben voltam, összekeverte a vegán kaját a nem vegánnal), de csak megkóstoltam, rájöttem, és csak lelkileg voltam rosszul. De ha ennyi mindent összeeszel, azért azt érezni fogod, főleg ezt a sok zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!