Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Léteznek szadista vegetáriánusok?

Léteznek szadista vegetáriánusok?

Figyelt kérdés
Most nem a véresszájú PETA-sokra gondolok,akik ha valaki felül egy lóra karóbahúzzák és megeszik a belsőségeit a hiénák mellett.Hanem van-e olyan,aki aberrált örömét leli az állatok fájdalmában,de a hús ízét nem szereti,így pl. gyúr szójából/tofuból egy disznót,disznóvágást rendez,és elképzeli hozzá a visítást,majd megfürdik a "vérében"(gyümölcslé,répalé,stb.)?
2010. szept. 12. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Ehhez nagyon betegnek kéne lenni!

Én nem vagyok egy állatkínzó de a csirkét, disznót simán levágom. Ezek direkt azért vannak.

2010. szept. 12. 22:00
 2/14 anonim válasza:
100%
A te agyaddal is lehet gond, ha ez csak úgy kipattant belőle :D
2010. szept. 12. 22:13
 3/14 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Hitler vegetáriánus volt állítólag, folytassam?
2010. szept. 12. 22:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy léteznek. Attól függetlenül, hogy sokan nem csak az állatok iránti kíméletből vegetáriánusok, hanem mert egyszerűen úgy gondolják, hogy ez egészségesebb. Viszont fura, hogy ilyenen gondolkozol. Sztem aki aberrált, az emberre állatra egyaránt veszélyes, de mivel nem vagyok az nem tudhatom teljesen biztosan.
2010. szept. 12. 22:26
 5/14 Septimius válasza:
59%
Szerintem a vegetarianizmus eleve barbárság, gondolj csak bele: élve lehúzod a zöldségek bőrét, élve beledobod őket forró vízbe, élve lereszeled őket, a csupasz bőrüket sózod be, stb. Arról nem is beszélve, hogy a gyümölcsevés kész gyermekgyilkosság: megeszed a növény fiait! Nem azért növesztette őket, hogy orvul megedd, hanem azért, hogy szaporodhasson! Az állatok legalább halottak, amikor megeszik őket, a növények viszont még élnek! Akárhogyis, csak gyilkosság árán maradhatunk életben, ez a szomorú igazság :(
2010. szept. 12. 22:26
 6/14 A kérdező kommentje:
2. 22:26-os:Ámen.
2010. szept. 12. 22:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, ha elképzelem, hogy mit művelnék egy-két rajtakapott állatkínzó emberrel...
2010. szept. 13. 11:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Úgy látom le vagyok maradva.

Szadista vegetáriánusok???????????Ilyen létezik?

2010. szept. 15. 20:58
 9/14 anonim válasza:
szerintem fordítva van. van olyan szadista, aki vega. a kettő nem zárja ki egymást, de hogy valaki tofuból disznót gyúrjon és megfürödjön a répalé vérébe, na az beteg, tiszta Gyilkos Elmék-be illő. mondjuk én céklalét használnék, az pirosabb :) s neked ez hogyan jutott eszedbe?
2010. szept. 24. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Én tegnap este brutálisan megkéseltem, feldaraboltam és megettem... egy padlizsánt.

Ennek így "eljátszva" viszont sok értelmét nem látom. Ha már szadista hajlamok vannak, akkor inkább logikus dolog játszani egy véres videójátékot vagy megnézni egy horrort. A szadizmusban pont a reakció a lényeg, az meg egy ilyen megrendezett műsor alatt pont kimarad.

2010. szept. 27. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!