Az edamame babnak íze mihez hasonlítható?
Figyelt kérdés
Finom?2022. jan. 2. 23:33
1/8 anonim válasza:
Nekem nem izlik, edesebb bab ennyi
2/8 anonim válasza:
Szerintem finom. Nem hasonlít másra az íze.
3/8 anonim válasza:
nagyon finom szerintem is, nem tudnám mihez hasonlítani az ízét. ami nekem meglepő volt kicsit, hogy roppan a bab 😁
4/8 anonim válasza:
Friss, zöld íze van, kb mint a fiatal cukorborsó olyasmi.
5/8 anonim válasza:
Nem túl erős, jellegzetes íze van. Nem hasonlít a többi babfajtára. Az állaga keményebb, roppanósabb. Inkább a friss zöldborsóhoz hasonló.
6/8 anonim válasza:
Enyhén édeskés, egy kis mogyorós-vajas, csicseriborsó ízű beütéssel. Leginkább a zsenge zöldborsó és a főtt bab ízvilága közé tudnám tenni.
7/8 anonim válasza:
Bocsi az offért, de hogy lehet a legfinomabban elkészíteni? Próbáltam több netes receptet, de nem volt az igazi
8/8 anonim válasza:
7, a friss az igazi, de ha csak fagyottat kapsz, azzal is lehet.
A frisset nagyon pici, pár kanálnyi vízben éppen csak 15-20 másodpercig párold, amíg megváltozik a színe.
A fagyasztottatt meg úgy ahogy van kicsit meleg vízzel átöblíted, és mikrózd, kb 1-2 perc, és kész is.
A tapasztalat szerint nekem a hüvelyében elkészítés jött be, a fejtett kiszárad.
Egy kis szezámmagolajjal és lemezes sóval szoktuk enni, és van mellé egy tál a héjaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!