A retro téli fagyi az vegán?
Figyelt kérdés
ugyanis nem írja, hogy lenne benne tej, csak annyit, hogy “Nyomokban tejszármazékot tartalmazhat”2021. dec. 16. 05:37
1/7 anonim válasza:
Miért lenne az? Egy fagyi nem lehet vegán, max. ha tényleg nem raktak bele tejet de az úgy nem fagyi....
2/7 anonim válasza:
Meg kéne nézni azt a sok E-t ami benne van, hogy azok között nincs-e állati eredetű, de elsőre jónak tűnik.
3/7 anonim válasza:
A csokis krém benne szinte biztosan tojásfehérjét tartalmaz, de csak tippelem.
4/7 anonim válasza:
Első még nagyon fiatal lehet, hogy nem tudja, mi az a téli fagyi :)
Szerintem nem vegán, sem a tölcsér, sem a "töltelék".
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Igen, vegán. A nyomokban felirat allergiások miatt van, a gyárban dolgoznak tejjel is.
7/7 anonim válasza:
Jézusom, ez a borzadály még létezik? Sosem fogom elfelejteni azt a szörnyű nehéz margarinos vajas krémet és a szottyadt tölcsért hozzá. Ezzel vallatni lehetnek. Éljenek a '90-es évek gyerekei.
Szerintem amikor ez készült még annyir nem volt kifinomult a táplálkozástudomány, hogy egy hozzávalóiban kevésbé toxikus terméket hozzon létre, let alon hogy még vegánra is csinálja...
Szerintem nézz más desszert után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!