Műzli, avokádó smoothie
Házi pizza
Káposzta leves
Céklalé
banános müzli
zöldségleves
házi pizza
lekváros puffasztott rizs
Reggelire french toast (toast kenyér kockàk vegán proteinből és növényi tejből készült masszába áztatva, minimalis olajon megsütve) bogyós mirelit gyümikkel, agavé sziruppal, kevés mogyoróvajjal és egy nagy adag szójatejes lattéval.
Ebéd: vöröslencse dahl rizzsel és csípős savanyúsággal.
Uzsi: kávé + biotech vegan protein bar
Vacsi: párolt zöldség (brokkoli, karfiol), csicserivorsó, lilahagyma, kevés vegaföl-veganéz öntet, salátakeverék, kivételesen egy vegan steakkel (már lassan megromlana, kíváncsiságból vettem múltkor).
Vegán vagyok.
A reggeli almás-fahéjas-juharszirupos zabkása volt.
A tízórai körte és mandarin.
Ebéd kókusztejes-citromos zöldségleves soba tésztával, és Brassói (krumpli, hagyma, fokhagyma, borsó és szójakocka) céklával
Uzsonna bejgli (három félét sütött a férjem: mákos-meggyeset, diós-mazsolásat és gesztenyés étcsokoládésat. Friss volt és forró, mindegyikből ettem egy nagy szeletet. Ha elaludtak a gyerekek, lehet eszem meg egy kicsit 😎)
Vacsora a maradék Brassói volt.
Reggeli: sajtos croissant (2 db)
Tízórai: kb. 100 gramm pekándió
Ebéd: sült jackfruit + bulgur
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!