Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ilyen létezik? Vagy csak...

Ilyen létezik? Vagy csak trollkodás?

Figyelt kérdés
Olyat olvastam, hogy írta valaki egy disznóvágással kapcsolatos videóra, hogy ő vega, de ezzel nincs gondja. Nem hiszem, hogy létezik ilyen ember..
2021. nov. 3. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
allergia miatt vagyok vega,érzékeny vagyok arra a tartósítószerrekre,amikkel teletömik..
2021. nov. 3. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A húst,azt kihagytam
2021. nov. 3. 21:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Én naivan azt hittem, az állatvédelem a fő egy vegánál, a 10-es válasz kicsit lesokkolt
2021. nov. 3. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ilyen egyszerű, több motiváció lehet. A leggyakoribb az etikai, egészségügyi és a környezetvédelmi vega(n).
2021. nov. 3. 23:19
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

"8 mert vidéken nem szenvedhet az állat a sok suttyó óljában?"

Természetesen de, bár az ipari mennyiségű hús előállítása nagyságrendekkel durvább a legtöbb haszonállat tartónál, pusztán amiatt az állat mennyiség miatt ami össze van zárva.

És miért ne bojkottálhatná azt az egy bizonyos vidéki kistermelőt is?

Általában ezek az emberek ismerősöktől vesznek, vagy barteroznak, pl 10 tojást 2 liter lekvárért, stb.

2021. nov. 3. 23:20
 16/17 anonim ***** válasza:
19%
Engem miért pontoztatok le?
2021. nov. 4. 07:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én vega vagyok, az állatok miatt. Viszont nálam az a logika, hogy én magam képtelen lennék leölni egy állatot, ezért álszentség megennem ha más elvégzi a "piszkos munkát".

Viszont ezzel együtt úgy gondolom hogy aki képes rá, attól nem álszentség a húsfogyasztás. Nagyimék szoktak csirkét vágni, úgy vagyok vele hogy inkább ez mintha megvennék az ipari körülmények között "termelt" nyomorult állatot.

2021. nov. 5. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!