Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen fehérjét ajánlatok...

Milyen fehérjét ajánlatok vegánoknak?

Figyelt kérdés
Lehetőleg bio fehérjét.

2021. okt. 13. 17:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Egyel hust, semmi baj nincs vele! Ne legyel buta, a biologia oran ha figyeltel, tudod mit kell tenned"

Erről a kommentről beszélek... Ha a kérdés a vegán fehérje, akkor bocsi de senkit nem érdekel a hús fehérjetartalma...

2021. okt. 15. 08:55
 22/26 anonim ***** válasza:
23%

Ohhh erről fúj a szél... Azt nem én írtam :D

Ezért mondtam hogy valakivel összevesztetek az elején és linkeltem be az oldalt, ha vegán valaki én nem erőltetem a húst. Azért irtam ide, mert van különbség mivel viszed be a fehérje mennyiséget, ennyi semmi mást nem akartam.

Vegán fehérjét sajnos nem tudok ajánlani... szét kell nézni, gymbeam,myprotein stb oldalakon is biztos van fent és lehet olcsóbban mint a biotech/scitec-en.

Szép napot.

2021. okt. 15. 08:58
 23/26 anonim ***** válasza:
77%

"kérlek linkelj már 1kg hüvelyest amibe annyi fehérje van mint 1kg csirkébe és esküszöm azt fogom enni innentől."

Csekkold le a csicseriborsót és a vöröslencsét. Jó étvágyat hozzájuk! :) Amúgy a csirkemellben sincs 30 g fehérje.

A shopbuilder csak el akarja adni a táplálék kiegészítőit, ezért állít ezer éve megdőlt mítoszokat. A hitelessége a nők lapjával van egy szinten. Egy releváns cikk a témában így néz ki:

[link]

Eleve már az alapoktól bajok vannak nálad. Valószínűleg fogalmad sincs milyen kevés az ember fehérje szükséglete, ahogy arról sem, hogy aktív sport esetén is mennyi a maximum, amit a szervezet hasznosítani tud. Utóbbi kb 1,6 g/ZSÍRMENTES tskg. Na ha ennek utána számolsz, kijön, hogy tök hülyeség egyáltalán beszélni is a fehérjéről, mert aki nem éhezik, az úgyis visz be eleget. Emiatt nincs szüksége egy naturál testépítőnek sem fehérjeporokra. Sem tejsavóra, sem vegánra. Ha ez az aminosav baromság igaz volna, hogy lennének képesek a vegán testépítők izmot építeni?

"Itt is látszik a szója tömegelésnél jó csak, kardiónál ki is esik már kapásból."

Ez is egy jó nagy baromság. Nem kell szénhidrátot csökkenteni szálkásításnál. Meg amúgy szóját sem kötelező ennie egy vegánnak, én sem fogyasztok.

2021. okt. 15. 11:23
 24/26 anonim ***** válasza:
55%
Nem olyan finomak, mint a tejsavó, de meg lehet szokni őket :) jelenleg a biotech vaníliás és kávés fehérjéjét használom , natúrnak a gymbeam vegan blendjét (ez szörnyű, de most már elfogyasztgatom), turmixba vettem kendermagproteint. Zabkásának am ezek sokkal jobbak, mert annyi vizet szívnak fel, hogy nagyobb lesz a volumen :) sima turmixnak egyiket sem innám, viszont én eddig sem ittam edzés utáni turmixot.
2021. okt. 17. 16:17
 25/26 anonim válasza:
100%

Szuper vegán fehérjék:

- szója

- kender

- borsó

- rizs

- kevertek

Nem ragaszkodnék konkrét márkához Árgépen vagy egyéb hassonló oldalon megkeresném a legolcsóbbat a helyedve. Nagy különbség nincs.

Ebben a videóban van pár hasznos tipp a veganizmus kapcsán: [link]

2021. okt. 18. 09:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Spirulina alga
2022. ápr. 14. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!