Sziasztok, vegetáriánus lettem, mert megláttam a neten, hogy mit jelent, és megtetszett. #savetheanimals Na de a lényeg, hohy milyen fajta husokat tudok enni vegetériánusként. Mert a zöldségeket nem annyira szeretem. Azt viszont nem tudom, hogy a paradicsom zöldség e, vagy gyümölcs. Mert ha gyümölcs, akkor szeretem, ha zöldség, akkor már kevésbé. Ha jól tudom, akkor csirkecombot lehet enni. Szaftosan a kedvencem. Ezen a finomságon kívül milyen husokat lehet enni? #lovethevegans <3
Semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt (hús, tejtermékek, tojás stb stb)
Egyenként ettől a hóborttól még lehetsz állatvédő.
Én is sok állatot mentettem/mentek és fogok is, de attól függetlenül eszem húst mert:
1, az emberi szervezetnek szüksége van húsra IS
2, finom
2021. aug. 15. 12:28
4/17 anonim válasza:
Vegansagot is meglehet szegni ... meggyonsz utana a repa-Istennek ... es feloldozasban reszesulsz :)))
2021. aug. 15. 12:29
5/17 anonim válasza:
Feltételezem ez csak kamu kérdés, de ha esetleg mégse, remélem tudod, hogy vegetáriánusként semmilyen húst nem ehetsz. Mégis hogy lenne #savetheanimals, ha közben csirkecombot eszel?
Szóval nem, csirkét se ehetsz vegetáriánusként, de sonkát, szalonnát, virslit vagy bármi ilyesmit sem. Ha akarsz, egyél húst, de akkor felejtsd el ezt a vegetáriánus dolgot. A vegán meg amúgy nem ugyanaz, ők nem csak húst, de semmilyen állati eredetű dolgot sem esznek. Szóval tojást, tejet, sajtot stb. sem.
2021. aug. 15. 12:29
6/17 anonim válasza:
#3, egy unatkozó trollal állsz szemben, vedd poénosra :)
2021. aug. 15. 12:30
7/17 anonim válasza:
Nem vagy vegetáriánus.
A vegetáriánus nem eszik semmilyen húst, ha ennél csirét akkor arra, hogy lenne igaz, hogy #savetheanimal.
Ehetsz bármit ami nem hús.
Vagy ehetsz húst is de akkor nem vagy vegetáriánus :D
2021. aug. 15. 12:30
8/17 anonim válasza:
Vegetarianus azt jelenti, hogy csak vegetal az eletben ... semmi szafros sztori, csak salataontet ... fujj :)))
2021. aug. 15. 12:32
9/17 anonim válasza:
Vegetáriánus ember csak és kizárólag vegetát ehet!!!
😂
2021. aug. 15. 12:35
10/17 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló: Pedig vannak csirkék a kertünkben, és ma is eszünk egyet, de attól még lehetek vegetáriánus, ÉS AZ IS VAGYOK!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!