Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán ismerősöm mivel kínálhatom?

Vegán ismerősöm mivel kínálhatom?

Figyelt kérdés
Egy beszélgetős délelőttre jön. Milyen itallal és ragcsaval tudnék készülni?
2021. aug. 13. 17:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2021. aug. 13. 18:33
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
A fagyi kiesik, abban tejszßin van, sokszor még tojás is!
2021. aug. 13. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszerű, bolti rágcsát szeretnél, akkor a legtöbb chips, ropi, és sok sós keksz is vegán. De nem mindegyik, ezért olvasd el az összetevő listát. A zöldség chipsek, magkeverékek, aszalt gyümölcsök is vegánok. Édességek közül az Oreo keksz a legismertebb.

Ha valami egyszerűt készítenél, akkor vehetsz levelestésztát (a legtöbb márka vegán), és megkenheted paradicsom szósszal, vagy vékonyan olívaolajjal megkenve, és magvakkal megszórva kisütheted. Jó ötlet a sült vagy nyers zöldség is, valamilyen mártogatóssal.

A vegán kekszek és palacsinták általában házilag is nagyon könnyen elkészíthetők, és nem igényelnek különleges összetevőket.

2021. aug. 14. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es, lehet kapni vegán fagyit, ill. otthon is lehet készíteni, fagyasztott gyümölcsöt jó erős turmixba kell tenni.
2021. aug. 16. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, csak ha valakinek fagyit emlegetsz, az elsösorban arra gondol, amit meg tud vásárolni, és nem jut eszébe otthon készíteni. Vegán fagyit meg igen kevés helyen lehet beszerezni.
2021. aug. 16. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:

15, en emlegettem a fagyit.

Elsosorban a vasaroltra gondoltam.tenyleg. De!!! 10 eve tejet nem ehetek, igy olyat vasarlok. Jegkremben is, de fagyizokban sok helyen viz van adva a gyumolcsfagyikhoz vagy van mentes. Csak utana kell jarni. Sparban is lehet venni.

2021. aug. 16. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:
OK, gondolom, igazad van - én még soha nem kerestem ilyet -, de a kérdezö nem biztos, hogy gondolt volna erre. Tényleg nem veszekedni akarok!
2021. aug. 16. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!