Mit kínálhatok tejfölös csirke mellé savanyúságot vagy befőttet, mi megy hozzá?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 05:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem bármelyiket kinálhatod hozzá ez egyén függő hogy ki mivel szereti én azt ajánlanám neked tegyél ilyet is olyat is az asztalra vagy kérdezd meg hogy mivel kérik.A barack illik legjobban hozzá,szerintem.
2/7 anonim válasza:
Én nem eszem hozzá semmit, mert nekem a tejföllel az fura, de a párom uborkával eszi! Szerintem alapból ne rakj mellé semmit viszont az asztalon legalább egy féle savanyú és egy féle befőtt legyen! (és még így sem biztos, hogy mindenkinek a kedvében tudsz járni!)
3/7 anonim válasza:
Én is savanyu uborkàval eszem illetve kàposztàval töltött paprika is megy hozzà.
Pàrom viszont csipös paprikàval eszi.
4/7 anonim válasza:
Mi azzal esszük ami van.
Befőttek (szilva,körte,meggy,barack) savanyúság, káposzta uborka csalamádé. Vagy uborkasaláta, esetleg sózott paradicsom szeletek, vagy uborka szeletek.
Vagy ha olyan kedvünk van akkor nem is eszünk hozzá.
Tényleg változó, hogy ki mivel szokta meg, hogyan szereti.
Legyen kb 2-3 féle cucc hozzá, aztán kérdezd meg ezek közül ki mit kér. Akinek nem tetszik egyik sem az eszi magában. Úgy is finom :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem az uborkasaláta illik hozzá a legjobban. (mert azt lehet tejfölösen is enni)
De szoktunk hozzá csípős almapaprikát is enni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, valószínű előkészítek majd többfélét, és megkérdezem ki mit szeretne hozzá!
2009. jan. 16. 15:39
7/7 anonim válasza:
tejfölös ételekhez biztos, hogy nem illik a savanyúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!