Savanyúságot. De hova?
Figyelt kérdés
szeretnék sok savanyúságot csinálni,a kovászos uborkám készül már,de olyan savanyúságot keresek melynek nem kell hűtőben állnia..van ilyen?és mi?2011. jún. 25. 18:33
1/6 anonim válasza:
Rengeteg féle savanyúságot csinálhatsz tartósitó szerrel. Uborkát, csalamádét, paprikát, zöldparadicsomot, káposztasalátát stb.
2/6 A kérdező kommentje:
de bele kell kevernem a tartósítószert?és mikor?amikor a dunsztból is kiszedtem,vagy amikor fő a felöntővíz vagy mikor?
2011. jún. 25. 19:14
3/6 anonim válasza:
Több féle tartósitószer féle van. Vannak kifejezetten savanyúsághoz valók, ezekben a tartósitón kivúl különböző füszerek vannak. A dobozon rajta van, hogy mennyi vizzel, ecettel és cukorral kell felforralni és a kihült lét kell a különböző "zöldségekre" önteni. Ezt a fajtát nem kell dunsztolni.
4/6 anonim válasza:
Ha valóban sokat akarsz csinálni, vegyél egy 25 literes fedeles müanyag hordót. Keress rá az alaplére, és amikor van eltennivalód mindig csak bele kell dobni a hordóba. Finom, ropogós, (izesitett) savanyuság lesz belőle. és mindent bedobálhatsz, káposztát, sárgarépát, paprikát, uborkát, kisdinnyét, cukkinit stb. Ezt a hordót tarthatod a spájzban, bármikor vehetsz ki belőle.
5/6 kerdesesficko16 válasza:
igen bármely savanyúság átalakítható húés szügséglet mentessé a masinával. A gép kb. 150.000 Ft de hasznos mert ettől gezdve nem kell hűtened savanyúságaidat . Próbáld ki te is.
6/6 anonim válasza:
Ha van egy de/hidratációs pisztolyod akkor hidratáld le a savanyúságot és nem kell hűtőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!