Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Savanyúságot ecetesen?

Savanyúságot ecetesen?

Figyelt kérdés
szeretnék eltenni savanyúságot,de ha teszek bele ecetet meg tartósítószert akkor feltétlenül hűtőbe kell tennem?szekrényben nem áll el?
2011. jún. 30. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyukám szokott eltenni káposzta salátát, ecetes sós-cukros vízzel forrázza le, tartósítószer nélkül. A keresztanyám, míg élt, uborkát tett el, szintén tartósítószer nélkül. Hűvös helyen tartották az üvegeket, de nem hűtőben. 28 fokos budapesti szekrényben nem fog elállni, hűvös vidéki kamrában igen.
2011. jún. 30. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy télire akarod eltenni, vagy csak egy hétre.

egy hétig simán eláll bármilyen savanyúság/saláta a hűtőben, de ha spájzban akarod télre eltenni, akkor kell valami tartósítószert használni.

2011. jún. 30. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!