Mostanság akár hányszor eszek szendvicset és felvágott van benne vagy más húsfélét ,leves vagy pörköltet nem bírom meg enni mert elkap a hányinger és van h hányok is tőle. A sült húst néha meg eszem de ritka
De viszont a zöldségeket meg szívesen meg eszem
Pl apu nemrég csinált tök pörköltett és nem volt benne hús azt nagyon megszerettem.:) Szerintetek akkor most ez mi?
2010. aug. 29. 11:55
1/10 anonim válasza:
szerintem vega vagy
2010. aug. 29. 12:48
2/10 anonim válasza:
Minden embernél előfordul, hogy megundorodik egy-egy ételtöl ha túl sokat evett belőle...
Attól még nem leszel vega. =)
Én 3éve vagyok az, kiskoromban sem ettem meg már a húst, de akkor ugye még muszáj volt. :D Mióta nem eszek semmi húsfélét(tejet, vajat, tojást azonban igen) sokkal jobb a közérzetem. Meg az emésztésem is sokkal jobb lett.
Ha néha eszel húst, még nem leszel vega. De az is tévhit, hogy mi csak salátaleveleken élünk...
2010. aug. 29. 15:31
3/10 anonim válasza:
Megeszed a húst, tehát NEM vagy vega.
2010. aug. 29. 15:42
4/10 anonim válasza:
Hát ez olyan, mintha vega lennél, vagy mostanság válsz azzá.
2010. szept. 1. 08:51
5/10 anonim válasza:
1O éve vagyok vega. Nekem is igy kezdődött. Megundorodtam, hányinger, stb. És aztán abbahagytam a hús evést, mert valósággal depressziós voltam a hústól. Ne egyed inkább.
2010. szept. 3. 16:52
6/10 anonim válasza:
csak akkor vagy vega ha az állatot sajnálod és azért nem eszed. de ha csak a húst nem szereted az nem vegaság
2010. szept. 11. 18:30
7/10 anonim válasza:
Amíg megeszed a sült húst nem vagy vega. DE ha az akarsz lenni jó úton haladsz. Arra figyelj, hogy elég olajos magvat,vasat és vitamint vigyél be, ha nem eszel majd ezentúl húst.Különben vashiányod lehet.
2010. szept. 12. 22:34
8/10 anonim válasza:
eloszor is :ha vega lennel nem ehetnel meg mezet sem semmifele allati eredetu etelt joghurtot tejet sajtot semmifele hust halat semmifele majkremet vajat kolbaszt hurkat parizsit semmifelet amiben van hus ahogy mondtam mezet sem mert az is allati eredetu . igy hat gondolom nem vagy vega. de vegetarianus sem ha megetted a porkoltet. egeszsegedre!
2010. szept. 20. 15:17
9/10 anonim válasza:
ma 15:17 !
A vega a vegetáriánus becézése.A vegánok azok, akik nem szoktak megenni semmilyen állati eredetű ételt.
2010. szept. 20. 15:57
10/10 anonim válasza:
Fhu.. Énis tisztára igyvagyok.. a Csirkemellet mongyuk még megeszem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!