Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán (tej- és tojásmentes)...

Vegán (tej- és tojásmentes) cukrász hogy lehetek?

Figyelt kérdés

Ahhoz, hogy vegán cukrász legyek, ahhoz a sima cukrász képzést kell megcsinálnom? Le lehet úgy tenni, hogy nem eszek bele a tejes,tojásos ételekbe? :/

Láttam hogy "elvileg" indul vegán cukrász és szakács képzés, de sehol sem láttam ahol lehetne jelentkezni, mind ilyen pár éves bejegyzés ami erről szól.

(Persze vegán cukrászdában szeretnék dolgozni majd)

2021. jún. 29. 10:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

9-es: "Hány vegán cukrászdát ismersz, illetve biztos vagy-e benne, hogy oda téged felvesznek dolgozni?"

Budapesten már van egy pár. Láttam mostanában olyan hirdetést, ahol segítőt kerestek, cukrászdába vagy vegán kajáldába is.

Ebből is (és a válaszokból!!) látszik, hogy K-Európa és Mo. még sehol sincs. Németeknél, briteknél, ausztráloknál, amerikaiaknál már jó néhány éve van ilyen vegán cukrászképzés.

2021. aug. 3. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!