A cukrászok kézzel dagasztanak vagy van ehhez dagasztógépük?
Figyelt kérdés
A cukrászdai sütik tésztáját kézzel dagasztják meg gyúrják vagy géppel?2021. ápr. 5. 17:28
1/7 anonim válasza:
Géppel. Legalábbis nálunk a munkahelyen.
2/7 anonim válasza:
Géppel. Pontosabban gépekkel.
Nyilván, kézzel is meg kell tudni csinálni, de ha egy cukrászdának akkora a forgalma, hogy kézzel is elég lenne megcsinálni az alap tésztákat, mert olyan kevés kell, annak reszeltek, az le is húzhatja a rolót.
4/7 anonim válasza:
Remélem megtanulnak kézzel is dagasztani, de persze géppekkel dolgoznak.
5/7 anonim válasza:
Ilyesmi monstrumokkal dolgoznak: [link]
Egy ekkora gépbe 50 kg liszt is belefér, ennyit nincs se idejük, se erejük kézzel kidagasztani.
6/7 anonim válasza:
Teljesen jól írja a kettes, ahol van idő kézzel dagasztgatni, ott annyira kicsi a vevőkör, hogy annak úgyis annyi. Biztos megtanulják a kézzel dagasztást, de a hétköznapokban a cukrászok is inkább gyártás-szinten dolgoznak,egy-egy munkafolyamatot sokszorosan ismételve. A karjuk is kitörne ennyi dagasztás után, meg hát annyi óra sincs egy nap, ami elég lenne...
7/7 anonim válasza:
Ki olyan hülye, hogy kézzel dolgozna iparszerűleg? A direkte archaikus őrülteket és a folkműsorosokat, múzeumosokat ne számítsd ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!