Mit tegyek ha megundorodtam a hústól?
Figyelt kérdés
Egy éve volt egy nagyon stresszes időszakom amikor semmit nem bírtam megenni mert féltem hogy kihányom. Volt olyan nap hogy a víz se nagyon akart lemenni. Azóta szép fokozatosan kezdtem el enni de nagyon sok mindent a mai napig nem tudok pl ilyen a hús is. Régen se szerettem a zsíros húsokat de azért ez furcsa és elég egyoldalú a taplálkozasom. Társaságba egyáltalán nem tudok enni szinte semmit . Gáz ha egy ideig hanyagolom ? Meg szerintem a sok stressztol refluxhoz hasonló tuneteim is vannak . Mivel lehetne helyettesíteni ?2021. jún. 9. 22:45
1/6 anonim válasza:
Más fehèrje, pèldául tojás, tejtermèkek. Vagy pillangós virágú növènyek,bab, vagy spenót, ilyesmi. Vagy esetleg tofu, bár szerintem szörnyű az íze, ès azzal is csak módjával szabad.
2/6 anonim válasza:
Próbálkozz gombával helyettesíteni, fehérje abban is van :) és finom.
Persze nem a mérgesgomba :D
4/6 anonim válasza:
A vegánok hüvelyesekkel mint például bab, lencse, zöldborsó, sárgaborsó, csicseriborsó, szójabab, illetve gabonákkal és olajos magvakkal viszik be a kellő mennyiségű fehérjét. Ha eszel tojást és tejtermékeket, akkor nem kell hogy b12 vitamint szedj. Figyelj az ételek vas tartalmára.
6/6 anonim válasza:
Például sajttal. Én gyakran eszem a KFC-ben, ott is vannak olyan húsos termékek, amibe lehet helyette sajtot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!