Megundorodtam az összes ételtől, de mért?
neten olvasva pszihés is lehet, sajnos elég sok gondom van kislánykorom óta, pl. édesanyám alkoholfüggősége. lehet hogy csak ez a gond. jártam korábban pszihológushoz és pszihiáterhez is de egyik se tudott segíteni. valahogy nekem az nem segít hogy: értem, próbáld ki ezt a megoldást hátha segít.
Rajtam az segítene ha megszűnne ez a gond anyámmal :(
Sajnos itt senki sem tud a problémádon segíteni.
Ha a szakemberek nem tudtak, akkor itt sem számíthatsz megoldásra.
Édesanyádat kellene normálisan kezeltetni, akkor talán lenne valami remény.
Nem tudom hány éves vagy, mit szól ehhez az apukád, már ha együtt éltek családban.
Minden városban van családsegítő szolgálat, esetleg lehetne próbálkozni, hogy rávegyék anyudat pár hetes kezelésre.
20éves vagyok. a szüleim 40éve házasok. anyám kb. 20éve iszik.. a létem miatti bánatát az alkoholba tanálta meg. soha nem akart gyereket de apám mivel tehetős volt és olyan beosztásban volt, gondolta "jó szülök neked egy kölköt csak ne hagyj el a pénzeddel" (ezt nagymamámtól tudom) szal azóta iszik.
Apám eleinte mérges volt, folyton leszidta, válás szélére kerültek, de apu az a típus hogy: csinálja... ha neki ez jó...
elfogadta és eszében sincs ezen változtatni. Ha rájön anyu h ez rossz akkor rájön ha nem nem. apu felfogása az hogy: én már öreg vagyok, ez jutott nekem ez az én keresztem, elviselem, nem sokára meghalok akkor meg vége lesz.
Nekem is volt egy rövid időszakom ilyen, semmit sem kívántam, de elmúlt.
Lehet pszichés bajod, amiket leírtál elég durva dolgok, de lehet szervi problémád. Mindenképpen menj orvoshoz.
Pedig neked kell lépned és kezedbe venni saját sorsodat, ha már a szüleidet nem érdekli..
A végén majd te sem akarsz gyermeket, mert ilyen szerencsétlen példa a saját sorsod alakulása.
Rámehet az egészséged is. 20 évesen fiatal vagy, bízz a párodban, hátha ő hozza a megoldást.
Gondolj magadra és a jövődre.
"tanálta"???
Amúgy meg: bocsi, de nekem mindig hiszti- és feltűnési viszketegség-szagú az, amikor valaki ilyen ügyesen diagnosztizálja magát rögtön, és azonnal megállapítja, hogy persze valaki más a hibás, ő pedig az áldozat.
A legjobb lenne, ha egyszerűen összeszednéd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!