Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megundorodtam az ételtől?...

Megundorodtam az ételtől? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

5 napja nincs étvágyam, ami ma fokozódott.

legszivesebben gyomron vágnám magam mert úgy korog, ésmert nemtudok enni. reggel muszáj volt igyak egy banánturmixot, hogy megteljek energiával, mert szédültem is. aztán hányingerem lett tőle, még mindig az van, és tök szarul vagyok.

mellesleg minden nap be szoktam kenni az arcomat mézzel, és békésen tűröm, ma meg 5 perc múlva le kellett mossam, mert nem bírtam. Úgy érzem, hogy soha nem fog megjönni az étvágyam, annyira undorodok a kajától..

az ilyensmi mitől lehet? már teljesen kivagyok

17/L

2010. júl. 3. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nagy meleg teszi, de lehet, hogy egy vírus garázdálkodik a gyomrodban és ezért van az undor. Könnyű ételeket egyél, egyszerre keveset (pér szem főtt krumpli, fél pirítós, rágcsálj ropit). Mert enni kell. Igyál sok folyadékot is. Ha nem fáj a gyomrod, nincs hasmenésed, erősebb hányingered akkor remélem néhány napon belül elmúlik.
2010. júl. 3. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz mindenképp... és azért egyél legalább egy csokit vagy mi cukrosat, mert a végén az infúzió lesz az ebéded...
2010. júl. 3. 09:03
 3/4 anonim válasza:
100%
lehet, terhes vagy
2010. júl. 3. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem csak a melegtől van:) nekem sincs étvágyam,egész nap csak almát meg dinnyét eszem, plusz 1 joghurtot:) semmi baj, nyáron kell méregteleníteni:)
2010. júl. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!