Megundorodtam az összes ételtől, de mért?
Figyelt kérdés
Régen imádtam a finom falatokat. a bolognai volt a kedvencem napokon át képes lettem volna csak azt enni. e melett volt még pár kedvencem de kiskorom óta az ételek 80%át utáltam. zöldség, főzelékek, túró, vadas, pörkölt stb stb. Minek utánna párom mondogatta mi volt náluk az ebéd és mindenre mondtam hogy fuj, összeírtam mik azok amik "nyami". a lista tagolása: leves/főzelék/tészta/süti/gyümölcs. kb fél oldal lett az egész sorkihagyással. ezzel nem volt gond, de ma már ha azt mondják a szüleim hogy menjek mert ebéd v vacsora, sírni tudnék h nem akarok enni. ebéd adagom 1 kis merőkanál leves (ink lé) 1 evőkanál 2. undorodom a csokiktól meg az összes ételtől amit hallok/látok. hetek óta így megy. este néha rámtör az éhség, pl. megkívántam a szendvicset! kinyitom a hütőt, és elkezdek öklendezni, lesápadok lever a víz hogy: jó fuj ink dögöljek éhen de nem eszek ilyeneket! ugyan így a kedvenc kajáimmal.2014. aug. 7. 10:12
11/15 anonim válasza:
Ez a hozzászólásod is a hiszti kategória, basszus, ember, szedd már össze magad!
Nyilván nem arra gondoltam, hogy hibás vagy, mert megszülettél. De ezt te is nagyon jól tudod, csak azt várod, hogy mindenki nyugtatgasson téged.
12/15 A kérdező kommentje:
nem, hanem valami tanácsot arra hogy végre úgy tudjak megenni valamit hogy kívánom is.
2014. aug. 7. 17:34
13/15 anonim válasza:
Ok, tanács: ne sajnáld magadat. Mindjárt elmúlnak a gondjaid, majd meglátod.
15/15 anonim válasza:
Tudsz főzni? Mert ha nem, akkor tanulj meg, de sürgősen! Én egymillió kajára mondtam ugyanígy hogy fúj, aztán megtanultam főzni, és mindent úgy csinálok ahogy nekem tetszik. Külön élek a szüleimtől, a párom mellett azóta 6 kilót híztam (javamra vált, mert nagyon sovi voltam).
Szóval állj a lábadra, ilyen nincs hogy minden fúj! Maximum nem olyan finom, mert anyád nem tud főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!