Azok a vegánok akik nem adnak húst vagy állati eredetű tápot a kutyájuknak/macskájuknak miért tartják fontosabbnak random csirkék életét ,mint a saját háziállatukét ?
Tudom hogy ezen az oldalon az emberek szeretik érvek nélkül nyomkodni a pirosat, mint a bazári majom, de ugyan magyarázza már meg valaki, hogy ez hogyan lehetséges? Vegán kutya Guinness rekord 25 évet élt.
#12 legalabb olvasnadd el, amit linkelsz:
'DISCLAIMER: The information provided in this story does NOT prove your dog should be vegetarian or vegan. We are NOT advocating for a specific diet preference for your dog. This is a report on one specific case of a dog who was able to thrive on such a diet. You are advised to seek professional advice from a veterinarian prior to making any significant changes to your dog’s diet. '
#5 Ne keverjük a vegát a vegánnal, nem ugyanarról beszélünk.
Egy kutya elvan hús nélkül, ha jól össze van állítva az étrendje. Ez NEM azt jelenti, hogy valaki odab@sz elé pár főtt tojást meg zöldséget, ennél SOKKAL jobban át kell gondolni, utánaolvasni, egyeztetni állatorvossal, de megoldható. A kutya vegetáriánus étrend mellett is egészséges maradhat, lehet hosszú és boldog élete. Ettől függetlenül az én kutyám (és nyilván a macskám is) kap húst, hústartalmú tápot, mert nem érzem magam elég járatosnak a témában ahhoz, hogy mással etessem. Csak annyit akartam írni a #4-es kommentemmel, hogy LEHETSÉGES egy kutyát vegetáriánus étrenddel egészségesen tartani, míg egy macskának MINDENKÉPPEN szüksége van húsra. Sehol nem írtam, hogy ez könnyű.
Ez miért érv a vegán kutya ellen? Nem arról van szó, hogy a kutyának vegánnak kell lennie, hogy sokáig éljen, hanem hogy ott a bizonyíték, hogy az is lehet. A piros nyomkodás megint működik, szokás szerint nulla érvvel. Nem csalódtam. :)
Végre valaki, aki nem egysejtű és tud gondolkozni. De látom, te is kapod a pirosat minden érv nélkül. :)
Ez amúgy józan ész kérdése, semmi köze ahhoz, hogy valaki vegán-e vagy nem. Húsevőként, ha nem vagy hülye, akkor is be kell látnod, hogy egészségesen élhet vegán étrenden egy ember, illetve egy kutya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!