Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Azok a vegánok akik nem adnak...

Azok a vegánok akik nem adnak húst vagy állati eredetű tápot a kutyájuknak/macskájuknak miért tartják fontosabbnak random csirkék életét ,mint a saját háziállatukét ?

Figyelt kérdés
A kutyának nem ad húst,mert jaj szegény csirke meghalt :( De az nem zavarja őket ,hogy a kutyájuk/macskájuk igényeit nem elégítik ki ?
2021. máj. 16. 09:25
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
66%
Az ember is megeszik mindent magától. Az összes táplálkozási irányzat csak próbálkozás, de amikor már az állatokat is át akarja szoktatni a barom, akkor nagy baj van.
2021. máj. 16. 14:18
 12/45 anonim ***** válasza:
21%

Tudom hogy ezen az oldalon az emberek szeretik érvek nélkül nyomkodni a pirosat, mint a bazári majom, de ugyan magyarázza már meg valaki, hogy ez hogyan lehetséges? Vegán kutya Guinness rekord 25 évet élt.

[link]

2021. máj. 16. 14:21
 13/45 anonim ***** válasza:
60%

#12 legalabb olvasnadd el, amit linkelsz:

'DISCLAIMER: The information provided in this story does NOT prove your dog should be vegetarian or vegan. We are NOT advocating for a specific diet preference for your dog. This is a report on one specific case of a dog who was able to thrive on such a diet. You are advised to seek professional advice from a veterinarian prior to making any significant changes to your dog’s diet. '

2021. máj. 16. 14:24
 14/45 anonim ***** válasza:
34%
Elolvastam. Te meg legalább értelmezd a szöveget. Sehol nem írtam, hogy legyen vegán a kutyád. Az enyém sem az. Ők sem írtak ilyet, mert nem értenek a kutya dietetikához és nem vállalják a felelősséget, ha valami hülye rosszul csinálja. A kérdés továbbra is adott. Hogy él egy vegán kutya Guinness rekord hosszúságú életét?
2021. máj. 16. 14:29
 15/45 anonim ***** válasza:
53%

[link]

Ezek meg nem vegánok voltak.

2021. máj. 16. 14:30
 16/45 anonim ***** válasza:
32%

#5 Ne keverjük a vegát a vegánnal, nem ugyanarról beszélünk.

Egy kutya elvan hús nélkül, ha jól össze van állítva az étrendje. Ez NEM azt jelenti, hogy valaki odab@sz elé pár főtt tojást meg zöldséget, ennél SOKKAL jobban át kell gondolni, utánaolvasni, egyeztetni állatorvossal, de megoldható. A kutya vegetáriánus étrend mellett is egészséges maradhat, lehet hosszú és boldog élete. Ettől függetlenül az én kutyám (és nyilván a macskám is) kap húst, hústartalmú tápot, mert nem érzem magam elég járatosnak a témában ahhoz, hogy mással etessem. Csak annyit akartam írni a #4-es kommentemmel, hogy LEHETSÉGES egy kutyát vegetáriánus étrenddel egészségesen tartani, míg egy macskának MINDENKÉPPEN szüksége van húsra. Sehol nem írtam, hogy ez könnyű.

2021. máj. 16. 14:54
 17/45 anonim ***** válasza:
66%
16-os! Valószínűleg igazad van, biztos utánanéztél, hogy egy kutyát lehet hús nélkül táplálni. Csak ahogy te is írod, ez nem egyszerű és akkor a kérdés az, hogy minek. A húsban lévő tápanyagokat valamivel pótolni kell, sokkal egyszerűbb, ha eszi, amit kell.
2021. máj. 16. 21:49
 18/45 anonim ***** válasza:
38%

Ez miért érv a vegán kutya ellen? Nem arról van szó, hogy a kutyának vegánnak kell lennie, hogy sokáig éljen, hanem hogy ott a bizonyíték, hogy az is lehet. A piros nyomkodás megint működik, szokás szerint nulla érvvel. Nem csalódtam. :)

2021. máj. 16. 23:20
 19/45 anonim ***** válasza:
47%
Nyilván ha egy vegán kutyatáp/macskatáp veszélyeztetné az állatok életét, akkor nem lenne engedélyezve nemcsak európában (ahol egyre nagyobb a hangsúly az állatvédelmen), de a világon sehol sem. Forgalomba se kerültek volna ezek a termékek, tekintve hogy a legtöbb állateledelt forgalombahozatal előtt állatokon tesztelik. Arról nem beszélve, hogy megfelelő szakemberek, állatorvosok állítják össze ezeket az eledeleket, nem random van összekutyulva valami, hanem minden pontosan kiszámolva, miből mennyi kell. Ha a vegán kutyatáp/macskatáp veszélyeztetné az állatok életét, házi kedvencek hada döglene bele, és állatvédők seregei rohamoznák meg a köztereket mindenféle tüntetéssel szerte a világban. A valóságban viszont egyre többen vesznek háziállataiknak vegán tápot.
2021. máj. 17. 12:18
 20/45 anonim ***** válasza:
61%

Végre valaki, aki nem egysejtű és tud gondolkozni. De látom, te is kapod a pirosat minden érv nélkül. :)

Ez amúgy józan ész kérdése, semmi köze ahhoz, hogy valaki vegán-e vagy nem. Húsevőként, ha nem vagy hülye, akkor is be kell látnod, hogy egészségesen élhet vegán étrenden egy ember, illetve egy kutya is.

2021. máj. 17. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!