Hogy mondjam el a szüleimnek hogy vega vagyok?
"Attól függ hány éves vagy, a feljődésben sok szerepet játszik a hús, nem lehet hellyettesíteni, de ne csodálkozz, hogy ha hátrányok fognak érni a fejlődésed közben"
Pontosan milyen szerepet is játszik a hús a fejlődésben? Milyen hátrányok érnék mégis? Fejtsd ki kérlek, mert tényleg nem tudom.
Ez nekem is probléma, 2 éve vega vagyok de a szüleim konkrétan ignorálják, változatlanul kérdezgetik hogy kell-e valami a hentestől, anyukám csakis húsos ételekkel készül ha megyek hozzájuk, stb. Szerintük visszamaradott aki nem akar húst enni.
Sajnos nem olyan egyszerű mint ahogy sokan elképzelik.
Én szimplán kerülöm már a témát, és nem eszem meg amit elém rak. Belefáradtam már.
Mutass nekik vegán élsportolókat. Szerintem ők nem néznek ki visszamaradottnak. :)
Azt szimplán nem hiszik el. "Biztos ő is eszik húst, csak titkolja".... Hidd el, sok mindent megpróbáltam, mielőtt feladtam. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!