Mennyi idő megszokni a növényi tejeket?
Figyelt kérdés
Tavaly volt egy hónap amikor csak növényi tejet ittam. Sokkal jobban éreztem magam. Viszont csak kávéval ittam.
Kóstoltam a kókuszos tejen kívül az összeset, és a mogyoró jött be a legjobban. (A sokak kedvence a madulatej meg egyenesen nem izlett)
Müzlit szoktatok velük enni? Vagy esetleg magába szoktátok inni ezeket a tejeket?
2021. ápr. 25. 23:31
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy igen, szoktam műzlivel, zabpehellyel, kávéhoz, tejbegrízhez, turmixhoz használni. Magában is iszom. Azt szeretem, amelyiknek van hozzáadott kálcium és D vitamin tartalma, mert a kálciumot nehezen tudom csak bevinni.
12/14 anonim válasza:
Egyénfüggő, én pl. gyűlölöm a "normál" tejet (tehéntej), így nekem felszabadító áldás volt, mikor rátaláltam a növényi tejekre. Aki szereti a tehéntejet, annak biztosan nehezebb.
13/14 anonim válasza:
Nekem csak a mogyoró és a rizs "jön be" (értsd:képes voltam megszokni) ,ezeken kívül még mandulát veszek néha de magában sosem iszom,csak kajba,süteménybe,kávéba használom . Igazából én nem érzem ki az ízét a kávén kivül semmiben .
Én szintén allergia miatt használom,de egyébként a tehéntejet is utálom ,meg ezeket is . :D
14/14 anonim válasza:
6 éve ittam először szója tejet és szörnyű volt, nem izlett. Azóta sok minden változott, nem iszom többé tejet és fogyasztok tejtermékeket. A jelenleg kapható növényi tejek szerintem mind nagyon jók, szinte rögtön rájuk függtem. Igazából ez inkább mentális dolog, mint ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!