Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy vegetáriánusnak milyen...

Egy vegetáriánusnak milyen eszköztára van hogy szendvicset tudjon csinálni?(felvágott helyett pl.)

Figyelt kérdés

Szóval arra gondolok hogy nem igazán jutnak eszembe olyan tápláló szemdvicsösszetételek amit pl az ember a munkába eltudna vinni magával mint egy tegyük föl párizsis szendvicsnél.

Minden segítséget ,véleményt ez ügyben előre is köszönök!

2021. márc. 18. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a sült zöldségeket a szendóban! Megszórom akármilyen pirított maggal, egy kis házi csípős gyümölcsszósszal Hmmmmm...

Például:

Megkenek egy korpás bagett egyik felét a szósszal (olyan, mint a Heinz Exotic szósz), másik felét tökmagolajjal. Mehet rá a szeletelt, sült cékla, megszórom füstölt paprikaporral, pár halmocska (retek)csíra, pirított tökmag. Kész.

De imádom a sokhagymás szendvicset is. Barnakenyér, lilahagyma chutney-val megkenve, rántott hagymakarika, majonéz, apróra vágott snidling. Nyami.

2021. márc. 19. 08:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Van vega felvágott is, az aldis pl. finom. :)

De egyébként a parizer nem tápláló amúgy se, szóval ilyen téren nem kell pótolni. :D

Ha laktató szendvicset akarok, én hummuszt, lencsekrémet vagy tojáskrémet használok alapnak, mehet bele mindenféle zöldség, sajtok, tofu, mogyorókrém, stb.

2021. márc. 19. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Humusz, magyaros babkrém, lilahagymás-fokhagymás fehérbabkrém, borsópüré, sült tofu, tojás, mogyoróvajas banános, ajvár, házi készítésű fűszervaj, én falafelt is szoktam tenni szenyába, de bármilyen zöldségfasírt is mehet bele
2021. márc. 19. 18:21
 14/15 A kérdező kommentje:
11/13,a nyálam összefojt ahogy olvastam!:D köszi Neked is,és a többieknek is a tippeket!
2021. márc. 30. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:
humuszt nagyon ajánlom, nagyon egyszerűen és gyorsan meg lehet csinálni házilag, és nagyon egészséges, pár naponta szoktam a családomnak csinálni :)
2021. jún. 10. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!