Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy vegetáriánusnak milyen...

Egy vegetáriánusnak milyen eszköztára van hogy szendvicset tudjon csinálni?(felvágott helyett pl.)

Figyelt kérdés

Szóval arra gondolok hogy nem igazán jutnak eszembe olyan tápláló szemdvicsösszetételek amit pl az ember a munkába eltudna vinni magával mint egy tegyük föl párizsis szendvicsnél.

Minden segítséget ,véleményt ez ügyben előre is köszönök!

2021. márc. 18. 19:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
A párizsi helyett (ami gyakorlatilag hulladék, és nem tápláló) mindenféle sajt (nem csak trappista létezik, az szintén a szemét kategória), tojás minden változatban, szendvicskrémek, túró/túrókrémek - meg rengeteg egyéb.
2021. márc. 18. 19:06
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
körözött, tojáskrém, zöldséges szendvicskrémek (pl.tejszínkrémsajt alapúak), aromásabb sajtokból is lehet ilyet készíteni (pl. krémsajt-gorgonzola-fokhagyma-tökmag), de simán rákereshetsz hogy vegetariánus szendvicskrémek.... Tényeg iszonyú sokfélét lehet készíteni.
2021. márc. 18. 19:15
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Ja, a gombát ki is felejtettem....

Nagyon finom a gombás szendvicskrém. Darabosra hagyva.

2021. márc. 18. 19:16
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Az a jó a szendvicsben, hogy bármit beletehetsz. Tojás, körözött, paprika, paradicsom, sajt, répa, zeller, uborka...

Nem vagyok vegetáriánus, de párizsit utoljára gyerekkoromban ettem, és már akkor is utáltam.

2021. márc. 18. 19:17
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
ÉN szoktam tortilla wrap-ot is megtölteni pl. vékonyra sütött (szinte palacsinta-szerű) rántottával, reszelek rá sajtot, teszek bele zöldségeket és feltekerem. Isteni!
2021. márc. 18. 19:20
 6/15 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
Minden más, ami nem felvágott vagy szalámi: sajt, sajtkrém, zöldségek (saláta, spenót, paradicsom, paprika, uborka, zeller, retek), zöldségkrémek, tojás/tojáskrém, tofu, avokádó, humusz, zakuszka, körözött, én szoktam ilyen babos krémet is csinálni, gombakrém, mogyoróvaj stb.
2021. márc. 18. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Kifejezett parizerhelyettesítőket is készítenek szójából, egyéb hüvelyesekből meg búzából. Ugyanúgy van bennük fehérje, sőt. A hüvelyesek fehérjetartalma komplettálja a kenyérét, ami javítja a fölszívódást (legalábbis én ezt tanultam még háztartástanból régen).
2021. márc. 18. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegánkrémes, humusz, paprika, stb. zöldségek, sörélesztőpehely sajt helyett
2021. márc. 18. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Még vegánként is könnyen megoldom. Falafel, tofu, babfasírt, vöröslencsefasírt, avokádó, cékla, kesusajt, meg még egy csomó minden. Ezek mind sokkal táblálóbbak, mint a párizsi. :)
2021. márc. 18. 22:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)🙏🏽 Tele vagyok jó ötletekkel!
2021. márc. 19. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!