Egy vegetáriánusnak milyen eszköztára van hogy szendvicset tudjon csinálni?(felvágott helyett pl.)
Figyelt kérdés
Szóval arra gondolok hogy nem igazán jutnak eszembe olyan tápláló szemdvicsösszetételek amit pl az ember a munkába eltudna vinni magával mint egy tegyük föl párizsis szendvicsnél.
Minden segítséget ,véleményt ez ügyben előre is köszönök!
2021. márc. 18. 19:01
1/15 anonim válasza:
A párizsi helyett (ami gyakorlatilag hulladék, és nem tápláló) mindenféle sajt (nem csak trappista létezik, az szintén a szemét kategória), tojás minden változatban, szendvicskrémek, túró/túrókrémek - meg rengeteg egyéb.
2/15 anonim válasza:
körözött, tojáskrém, zöldséges szendvicskrémek (pl.tejszínkrémsajt alapúak), aromásabb sajtokból is lehet ilyet készíteni (pl. krémsajt-gorgonzola-fokhagyma-tökmag), de simán rákereshetsz hogy vegetariánus szendvicskrémek.... Tényeg iszonyú sokfélét lehet készíteni.
3/15 anonim válasza:
Ja, a gombát ki is felejtettem....
Nagyon finom a gombás szendvicskrém. Darabosra hagyva.
4/15 anonim válasza:
Az a jó a szendvicsben, hogy bármit beletehetsz. Tojás, körözött, paprika, paradicsom, sajt, répa, zeller, uborka...
Nem vagyok vegetáriánus, de párizsit utoljára gyerekkoromban ettem, és már akkor is utáltam.
5/15 anonim válasza:
ÉN szoktam tortilla wrap-ot is megtölteni pl. vékonyra sütött (szinte palacsinta-szerű) rántottával, reszelek rá sajtot, teszek bele zöldségeket és feltekerem. Isteni!
6/15 Sunshinedoll válasza:
Minden más, ami nem felvágott vagy szalámi: sajt, sajtkrém, zöldségek (saláta, spenót, paradicsom, paprika, uborka, zeller, retek), zöldségkrémek, tojás/tojáskrém, tofu, avokádó, humusz, zakuszka, körözött, én szoktam ilyen babos krémet is csinálni, gombakrém, mogyoróvaj stb.
7/15 anonim válasza:
Kifejezett parizerhelyettesítőket is készítenek szójából, egyéb hüvelyesekből meg búzából. Ugyanúgy van bennük fehérje, sőt. A hüvelyesek fehérjetartalma komplettálja a kenyérét, ami javítja a fölszívódást (legalábbis én ezt tanultam még háztartástanból régen).
8/15 anonim válasza:
Vegánkrémes, humusz, paprika, stb. zöldségek, sörélesztőpehely sajt helyett
9/15 anonim válasza:
Még vegánként is könnyen megoldom. Falafel, tofu, babfasírt, vöröslencsefasírt, avokádó, cékla, kesusajt, meg még egy csomó minden. Ezek mind sokkal táblálóbbak, mint a párizsi. :)
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)🙏🏽 Tele vagyok jó ötletekkel!
2021. márc. 19. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!