Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen érzés volt nektek,...

Milyen érzés volt nektek, mikor elhagytátok a húst az étkezésekből?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 19:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
52%
Lol, mert a vegánok szerinted citromot rágcsálnak ebédre? A paradicsomból sem eszünk annyit, hogy baja legyen a fogainknak. Mutass már egy tanulmányt, amely arról szól, hogy a vegánoknak rosszabbak a fogaik. Sok vegán ellenes érvet hallottam már az évek során, de ez mindent visz :D
2021. márc. 15. 13:47
 32/35 anonim ***** válasza:
71%
Én nem tudom milyen a vegánoknak a fogai, meg tök mindegy nekem. Meg nem is vagyok vegánellenes, csak megfigyeltem magamon, hogy ha sok zöldséget, meg gyümölcsöt eszek, akkor érzékenyek lesznek a fogaim. Az erős fogszabályzás miatt pár helyen kilátszik a fognyak, és azok a helyek utána nagyon érzékenyek lesznek. Pedig fogmosás előtt mindig várok 2-3 órát étkezés után, meg pl citromot, meg ilyeneket csak szívószállal iszok. De amióta kizártam egy csomó növényt az étkezésemből azóta nem érzékeny ezeken a helyeken.
2021. márc. 15. 15:04
 33/35 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát! :)
2021. márc. 15. 17:20
 34/35 anonim ***** válasza:
33.:Szívesen! :)
2021. márc. 15. 18:01
 35/35 anonim ***** válasza:
91%

Én jobban éreztem magam. A közérzetem sokkal jobb lett, valahogy tisztább, felszabadultabb lett a lelkiismeretem is mert nem járulok hozzá az állatok megöléséhez.

A főzés eleinte nehezebb volt, mert a megszokott ételek zsír, hús, bacon stb nélkül más ízűek voltak. De aztán megismertem rengeteg új alapanyagot és új ételeket. Már 9 éve vagyok vegetáriánus és nem hiányzik semmi.

Ezek mellett büszke vagyok magamra, mert nem gyengültem el egyszer sem.

2021. márc. 21. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!