Létezik olyan sajt, amit kifejezetten állatbarát körülmények között állítanak elő?
Figyelt kérdés
Ugye tojásból vannak különböző kategóriák, mélyalmos, szabad tartású, stb, van állatbarát tartású tyúkok tojása például YouTyúk, ahol még a gazdához is ellátogathasz megnézni a tyúkjait... Sajtból van-e ilyen? Azért kérdezem, mert ezek a növényi sajtok kész viccek amit itthon lehet kapni...
Most nyilván nem az a célom, hogy ellátogathassak Xy-hoz, hanem olyan sajtot szeretnék, ahol a tehén nem kizsákmányolva van, például együtt lehet a borjával valamennyit, szabadon legelhet, ilyesmire gondolok. Jajj, remélem érthető amit mondok, és nem kell különösebb magyarázat ehhez... Hol lehet ilyen sajtot kapni? Nem baj ha nagyon drága, kifizetem, csak a bocik ne szenvedjenek ♥️🐮🐄
2021. febr. 26. 22:30
11/16 anonim válasza:
Medvesajt, úgy hallottam azt jó körülmények közt, háztáji tartásban nevelt medvék tejéből készítik.
12/16 anonim válasza:
Kesusajt recepteket is kereshetsz. Egyébként a sajtban van egy kazomorfin nevű anyag, ami függőséget okoz, ezért nyakalja mindenki. Amint ez kiürül és megszokod, hogy nincs sajt az étrendedben, már nem fog hiányozni.
13/16 A kérdező kommentje:
Tudok erről a függőséget okozó cuccról. Hát nem akarok kesu sajtot, nagyon messziről hozzák ide a kesut, akkor már szívesebben vennék állatbarát sajtot, de a végén párom lebeszélt róla. Most találtunk egy más márkájú vegán sajtot, ami egész jó, sokkal jobb mint az a szar violife, bedda scheiben british style a neve.
2021. márc. 6. 13:42
14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként ausztriában ettem finom vegán sajtokat, ez ahhoz hasonló. Egy pici gondja van, hogy nem olvad, na de bumm...☺️
2021. márc. 6. 13:44
15/16 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, ne feledkezzünk meg a papsajtról sem.
16/16 A kérdező kommentje:
A papsajt nagyon szép növény 😊 szeretem.
2021. márc. 11. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!