Vegák ti miket tesztek a szendvicsbe?
Figyelt kérdés
Szalámin kívül mit lehet a kenyérre rakni? 😃 Írtok tippeket? Mogyoróvaj meg sajt vagy ilyesmi2021. febr. 21. 19:53
11/20 anonim válasza:
10, az eredeti pesztó nem vegán, van benne parmezán sajt.
12/20 Sunshinedoll válasza:
hummusz, paprika, paradicsom, rukkola, spenót, tofu, csicseriborsós szendvicskrém, avokádó, uborka, padlizsánkrém, különböző bolti szószok (pesto, bbq, veganéz stb) kb bármit.
Ha meg édesebbet akarsz, akkor eper, mogyoróvaj, banán, lekvárok, stb.
13/20 anonim válasza:
10-es: a kérdezö nem vegán, hanem vega dolgokat keres!
14/20 anonim válasza:
Sok mindent leírtak már az előttem szólók.
Én még szoktam kecskesajtot, olajos aszalt paradicsomot, hagymalekvárt.
Magkrémek, kesu, földimogyoró, szezám...
Ha van, jó markáns fűszerolaj, abból pár csepp...
Kevés sült hagyma is nagyot tud dobni rajta.
15/20 anonim válasza:
Az igazi parmezán nem vegetáriánus, nem csak nem vegán
16/20 anonim válasza:
#15 Mit tartalmaz amitől nem vegetáriánus?
17/20 anonim válasza:
15/17-es: sok sajt van, ami nem állati oltóval készült!
18/20 anonim válasza:
Paprikakrém, padlizsánkrém, hummusz, avokádókrém, sajtkrém aszalt gyümölcsökkel, marmite, zakuszka, olívapaszta, lekvár, reszelt sárgarépa, főtt tojás, tzatziki, körözött, pesto, joghurt, cékla. Ezek mellé akármilyen zöldség és sajt.
19/20 anonim válasza:
Alapesetben borjúgyomorból szerzik az oltóenzimet, tehát le kell vágni hozzá állatot, ezért nem vega.
Mondjuk ha jól tudom, ma már van más forrásból szerzett oltóenzim is, így lehet vega.
20/20 anonim válasza:
#19, Ezt nem tudtam, köszi az infót. 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!