Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit tehetnék a szendvicsbe,...

Mit tehetnék a szendvicsbe, ami nem hús?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vega, a húst szeretem, de a felvágottaktól már kezdek undorodni (mondjuk azokban nincs is sok hús :/). Azonban fogalmam sincs, hogy mit tehetnék a szendvicsbe, amit suliba viszek...

A vajat/margarint nem szeretem, ami eszembe jut az mondjuk a körözött, esetleg a tojáskrém, de folyton nem szeretném ezeket enni... Mit tehetnék még bele?

2012. szept. 5. 21:27
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%
padlizsánkrém?:)
2012. szept. 5. 21:33
 2/24 Penszy ***** válasza:
39%
májkrém
2012. szept. 5. 21:37
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a padlizsánkrém ugrott be elsőnek... :)

Tonhalkrém, ajvar, körözött (mondjuk ezt ne tartogasd sokáig), avokádókrém, tofus krém

2012. szept. 5. 21:41
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Kenős sajt? Esetleg vajkrém? Bár ha a vajat nem szereted, akkor azt sem hiszem..nutella, lekvár is mehet bele, csak az kicsit macerásabb.

ha meg megvan az alap, ami valami sós, akkor ahhoz pakolhatsz zöldséget pl

2012. szept. 5. 21:51
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
2012. szept. 5. 21:54
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Különböző zöldségkémek, túró krémek

25 dkg túró, 1 ek majonéz, 1 marék reszelt sajt só, bors, 1 cs. petrezselyem turmixold össze

[link]

2012. szept. 5. 21:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

rántott sajt, cukkini, zöldségfasírt

tojás, padlizsánkrém, sajtkrém, füstölts sajt, ordasajt, mozzarella így változatosabb, főtt tojásm tükörtojás, fűszervajak

igaz hús de változatosabb rántott hús, párizsi, fasírt, pulykatallér, tonhal rántva, halrudak majonézzel, paradicsomos, olajos hal zsemlébe

cserélgesd a kenyereket rozs, tönköly, graham, barna

a zöldségeket is cserélgesd paprika, saláta, csalamádé, uborka, paradicsom, retek, kalifornia paprika

ketchup, majonéz, mustár, pirosarany stb

2012. szept. 5. 22:05
 8/24 A kérdező kommentje:

köszi az ötleteket, és a linkeket! :)

Sose ettem még padlizsánt, szóval nem tudom milyen a padlizsánkrém, de lehet kipróbálom.

amúgy valamire hasonlít az íze? mármint a krémnek...

bevált recept valakinek?

2012. szept. 5. 22:13
 9/24 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Ha nem tudsz értelmes választ írni, akkor minek írsz?

2012. szept. 5. 22:16
 10/24 anonim ***** válasza:
79%
rántottás szenya is finom egyébként.Én mondjuk nem szeretem de a párom isteniti.Vagy ha husosat akarsz dobd fel a szenyát sajjtal..
2012. szept. 5. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!