Mit tehetnék a szendvicsbe, ami nem hús?
Nem vagyok vega, a húst szeretem, de a felvágottaktól már kezdek undorodni (mondjuk azokban nincs is sok hús :/). Azonban fogalmam sincs, hogy mit tehetnék a szendvicsbe, amit suliba viszek...
A vajat/margarint nem szeretem, ami eszembe jut az mondjuk a körözött, esetleg a tojáskrém, de folyton nem szeretném ezeket enni... Mit tehetnék még bele?
Nekem is a padlizsánkrém ugrott be elsőnek... :)
Tonhalkrém, ajvar, körözött (mondjuk ezt ne tartogasd sokáig), avokádókrém, tofus krém
Kenős sajt? Esetleg vajkrém? Bár ha a vajat nem szereted, akkor azt sem hiszem..nutella, lekvár is mehet bele, csak az kicsit macerásabb.
ha meg megvan az alap, ami valami sós, akkor ahhoz pakolhatsz zöldséget pl
Különböző zöldségkémek, túró krémek
25 dkg túró, 1 ek majonéz, 1 marék reszelt sajt só, bors, 1 cs. petrezselyem turmixold össze
rántott sajt, cukkini, zöldségfasírt
tojás, padlizsánkrém, sajtkrém, füstölts sajt, ordasajt, mozzarella így változatosabb, főtt tojásm tükörtojás, fűszervajak
igaz hús de változatosabb rántott hús, párizsi, fasírt, pulykatallér, tonhal rántva, halrudak majonézzel, paradicsomos, olajos hal zsemlébe
cserélgesd a kenyereket rozs, tönköly, graham, barna
a zöldségeket is cserélgesd paprika, saláta, csalamádé, uborka, paradicsom, retek, kalifornia paprika
ketchup, majonéz, mustár, pirosarany stb
köszi az ötleteket, és a linkeket! :)
Sose ettem még padlizsánt, szóval nem tudom milyen a padlizsánkrém, de lehet kipróbálom.
amúgy valamire hasonlít az íze? mármint a krémnek...
bevált recept valakinek?
Kedves 8-as!
Ha nem tudsz értelmes választ írni, akkor minek írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!