Az alkoholtól mindig agresszív állat leszek. Mit tehetnék ellene? 19/l
De bizony én azt javasolom, hogy ne igyál.
Úgy tűnik, nem használ Neked, másokat is biztosan zavar.
Bocsi, de nincs más út.
Most komolyan megkérdezed, mit tehetnél ellene?? Ha már egy kicsitől is berúgsz, akkor SEMENNYIT sem kéne innod! Ha ezt nem tolerálják a barátaid, hogy nem iszol velük, akkor meg keress egy normális társaságot, akik nem visznek bele a hülyeségbe. Semmi baj nincs alapjáraton az alkohollal, de mindenkinek tudnia kell magáról, hogy hol a határ. Úgy látszik neked a nullánál. Ne igyál többet. Ha koktélt iszol, akkor is üt? Pl. egy lazás mochitónál? Ha nem, akkor igyál azt, lány vagy, nem kell neked sörözni, nem nőies. Meg alapjáraton a részegség sem az.
Alkohol nélkül sokkal jobban éreznéd magad (ez rád igaz, átlagban nem, de most rólad van szó). Minek iszol, ha józanul jobb fej vagy, és mindent jobban élvezel? Tanulj meg nélküle bulizni. Én is szinte soha nem kívánom, és úgy érzem jól magam, ha tiszta vagyok. Amikor megkívánom, akkor sem iszom sokat, mert én se bírom, bár én nem leszek agresszív tőle, csak mindenkit megbántok valahogy. Tehát vegyél erőt magadon, mert csak lejáratod magad.
Inkább kifordulsz magadból?
Ez szerinted segít a normál emberi kapcsolatok kialakításában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!