Vegák ti miket tesztek a szendvicsbe?
Én ezeket szoktam:
Sajt + paradicsom
Sajt + saláta
Sajt + alma
Körözött
Lekvár + dió
Mogyoróvaj + banán
Tükörtojás + alma
Vannak szuper vega felvágottak, krémek. Pl.lidlben.
De csinâlni is lehet pl.zöldségfasírtokat babból, répából stb..azt rakni a szendvicsbe.
Zöldségpástétomok?
Padlizsánkrém
Ajvár
Lencsekrém (ebből van kolbászos ízű is)
Gombakrém
Bazsalikomos paradicsom krém/szósz
Humusz (nemcsak a hagyományos, csomó zöldségből jó)
Amúgy én a falafelt is nagyon szeretem. Jobban szeretem a falafeles kebabot mint a húsosat.
mandulavaj + banán
körözött + paprika
avokádó + só + bors + tükörtojás
kecskesajt + lilakáposzta
hummusz + falafel + jégsaláta
sajt + körtés chutney
vaj + uborka
omlett + retek
kék sajt + reszelt répa + dió
pesztó + paradicsom
baba ganoush + paradicsom
tojássaláta + retekcsíra
vega pecsenyezsír + lilahagyma +porpaprika
tömlős sajt + retek
camambert sajt + szederlekvár
majonéz + sajt + rukkola + paradicsom
Konkrétan nem tudnám felsorolni. :D Hús alapú szalámin kívül mindent.
Vannak vega felvágottak, szóval még csak le se kell mondani a "szalámis szendó" élményről.
Azon kívül pedig: hummusz, padlizsánkrém, ajvár, tojáskrém, lencsekrém, majonéz, zöldségek, saláta, lencsefasírt, zöldségpástétomok, körözött, sajtok, pesto, margarin, mogyoróvaj, lekvár, stb stb. Nyilván még rengeteg van, nem tudnám leírni mindet akkor se ha akarnám.
Hummus, ajvár, muhammara, padlizsánkrém, "fűszervaj" margarinból , avokádókrém, mustár,salsa szósz, pesto, bbq szósz, vega pástétomok tömkelege, fokhagymakrém, stb alapnak, ha édesszájú vagy mogyoróvaj, olvasztott csoki, lekvárok, mogyorókrém (van vegán opció is)
Ha bevállalós vagy; Marmaite!!: D
Feltétnek meg bármi, amit nem kell khmm..levágni.
Paprika, paradicsom, hagyma, ubi, avokádó, almaszeletek, eper, még több mogyoróvaj, zellerszár, savanyúságok, retek, sült zöldségek, gomba, olívabogyó, baby spenót , rukkola, egyéb salik, tofu, de vannak már vega opciók felvágottra is -párizsi, virsli, stb
Meg már vannak növényi sajtok, ha valaki szereti
Nyakon lehet önteni balzsamecettel, szójaszósszal, juhar/rízssziruppal, csokiszósszal, salátaöntetekkel, ketchuppal, csili szósszal stb
Asszem van választék...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!