2021-től itthon is lesz ezekszerint vegán burger a McDonald's-ban?
Mielőtt belémkötne valaki, nem napi szinten enném, de ha már lenne lehetőségem rá, 5 év után ennék egy mekis menüt, régen viszonylag sokat jártam. 😬
Tudom mit jelent, etikai okokbol vagyok vegan. De gondolom te is megerted hogy a csaladom tobbi tagjat nem kenyszeritem erre az eletmodra. Ettol fuggetlenul en teljes mertekben veganul etkezem, es elek.
Fuuu ha a hulyeseg fajna...
Az ilyenek miatt utálják sokan a vegánokat 😄
És az ilyen fel sem fogja hogy pont miatta nem akarja elfogadni a világ a vegánságot, azaz csak rombol a magas lovon... 🤦♀️
Kérdező, rúgd csak ki otthonról a családodat, menjenek ahová akarnak, és akkor az arrogáns vérvegán válaszolónak boldog lesz a kis lelke 😄
Gondolom ő már csak azért is egyedül él mert nincs a világon olyan ember aki el tudná viselni. Így könnyű neki megoldani hogy ne legyen húsevő a háztartásában 🤷♀️
Külön grillen sütik. Amúgy meg Jesszus, én is ugyanabban a helyzetben vagyok, mint a kérdező, de nem gondolnám, hogy ettől az én vegánságom "kevesebbet ér" az állatoknak, akiket nem eszek meg.
Remélem, hogy te új sütőt és edényeket is vettél, mikor vegán lettél, esetleg kádat, ha korábban akár csak egyszer is állatokon tesztelt tusfürdővel fürödtél
Remélem hogy az ilyen vérvegán aki még a többi vegánt is lenézi, akkor sem vesz be gyógyszert ha az élete múlik rajta.
De ha nem is akarunk szélsőségekbe menni, csak egy mindennapi apróságot nézünk: remélem soha nem ül autóba, buszra, és semmilyen járműre, hanem gyalog megy mindenhová.
Kereset kínálat. Kedvességből a meki sem cserélné le az összes burgerét növényire csak úgy. Ha látják hogy nincs kereslet a vegánra, akkor szimplán kiveszik a választékból és nem lesz egy vegán opció sem.
Egyébként meg ennyi erővel a Tescoban sem vehetnénk semmit, mert ott is árulnak húst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!