Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » 2021-től itthon is lesz...

2021-től itthon is lesz ezekszerint vegán burger a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt belémkötne valaki, nem napi szinten enném, de ha már lenne lehetőségem rá, 5 év után ennék egy mekis menüt, régen viszonylag sokat jártam. 😬

2020. dec. 15. 22:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem hinnem, hogy elkulonitve fogjak kesziteni, tehat nem vegan ... csak vega.
2020. dec. 15. 22:47
 2/24 anonim ***** válasza:
5%
már idén is volt.
2020. dec. 15. 22:48
 3/24 A kérdező kommentje:
Ha lett volna biztos hallottam volna mar rola.
2020. dec. 15. 23:02
 4/24 anonim ***** válasza:
93%

Idén a Buger Kingben volt vegetáriánus Whopper, nekem ízlett. A mekiset, a McPlant-t már nagyon várom, feltétlenül megkóstolom jövőre.

A #3-as jól írja, vegán biztos nem lesz, csak vegetáriánus.

2020. dec. 15. 23:16
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
A Burger King is egyben sütötte először, majd több visszajelzést kaptak, hogy ez így nem jó. Azóta elvileg külön készül a zöldséges és a műhúsos pogácsa is.
2020. dec. 16. 00:06
 6/24 anonim ***** válasza:
18%
#5, hogy külön? Külön épületben? Mert vegán csak akkor lesz, ha azon a konyhán egyáltalán nincsenek állati eredetű termékek!
2020. dec. 16. 00:20
 7/24 A kérdező kommentje:
Gondolom kulon serpenyoben... A mondatod masodik fele meg szimpla bullshit
2020. dec. 16. 00:23
 8/24 anonim ***** válasza:
13%
#7-es, legalább határozottan állítod a hülyeséget, anélkül, hogy tisztában lennél a veganizmus jelentésével! Gondolom igazi "divat vega" vagy! Léptem, szia!
2020. dec. 16. 00:31
 9/24 A kérdező kommentje:
Vegán vagyok, nem vega. Mint írtam, 5 éve, nem hinném hogy eddig valaki csinálná "divatból". Egyébként nem értem miért lenne nemvegán valami, azért mert egy légkörben van a hússal. Ennyi erővel egy háztartásban húsevő és vegán nem is élhet, hisz akkor már nem vegán (?).
2020. dec. 16. 00:34
 10/24 anonim ***** válasza:
10%
Kezded kapisgálni. A vegán konyhában nincsenek állatieredetű termékek. A vegán nem egyenlő a "nem eszek húst" -tal. Wikipédia: "Ugyan a legtöbb ember azt hiszi, hogy a veganizmus egy diéta, valójában ennél sokkal több.... Egészen lecsupaszítva pedig a veganizmus nem más, mint egy állatfelszabadítási törekvés."
2020. dec. 16. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!