Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok mit szólnátok ha...

Vegánok mit szólnátok ha rátokparancsolnának hogy egyetek húst?

Figyelt kérdés

Megtörtént már hogy vegán ismerősöm veszekedni kezdett velem mert húst ettem, és majdhogynem rámparancsolt hogy ne tegyem, mert az egy állat. Én visszavágtam hogy te meg ne edd azt, mert az növény. Erre kiakadt.

Minden vegán (aki parancsolgat) így reagálna ha mi erőszakolnánk rájuk a húst? Ha igen akkor az kettős mérce

UI:semmi bajom a vegánokkal, egyszerüen csak nem vagyok az, és megértem az érveiket, ugyhogy ne ócsároljatok a kommentekben

2020. nov. 25. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baj ezzel a fórummal az, hogy nem lehet lepontozni a kérdéseket és a kérdésfeltevőket. Provokálni túl könnyű, ahogy egy kalap alá venni az összes vegánt is a normálisakkal és nem erőszakosan terítőkkel.
2020. dec. 15. 17:41
 12/14 A kérdező kommentje:
#11. Ha nem vetted volna észre, nem egy kalap alá vettem az összes vegánt. Csak azoktól kérdeztem aki parancsolgat, és igenis vannak ilyenek
2020. dec. 15. 22:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Megértem, de mostanában, mita a vegán kérdéskör eluralkodott itt, nagyon sokan csak provokálni vagy a frusztációikat kiélni járnak ide.

Számtalanszor leírtuk már, hogy vannak sajnos ilyen vegánok is, de azért messze nem ez a jellemző, sőt a begánokat/vegetáriánusokat provokáló/bosszantó emberek száma/gyakorisága messze meghaladja az ő tevékenységüket.

Miközben az tényleg mindenkinek a saját személyses választása, mit eszik, mit nem és miért.

"Csak azoktól kérdeztem aki parancsolgat, és igenis vannak ilyenek"

És gondolod, hogy ezek válaszolniis fognak neked itt? Ez csak egy jópofa vágyálom

A kötekedők általában csak akkor azok, ha valamiért adott helyzetben fölényben érzik magukat. Itt egy online fórumon aligha ez a helyzet

2020. dec. 16. 11:12
 14/14 Mansour ***** válasza:

A vegánság lényegét tekintve egy nagyon tiszteletreméltó törekvés, nem hiszem, hogy bárkiben visszatetszést keltene. Miért van akkor mégis annyi ellenérzés, kötözködés és provokáció a vegánok irányában? Ennek biztosan van oka, és nem csak az, hogy sok rosszindulatú ember van.

Ez nem provokáció akar lenni, szerintem tényleg érdemes lenne mindként oldalon elgondolkodni ezen a kérdésen.

2020. dec. 16. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!